Mesaje de La Multi Ani pentru sora

Mesaje de La Multi Ani pentru sora, urari de la multi ani pentru sora, la multi ani pentru surioara, Mesaje de La Multi Ani pentru sora tpu, urari de la multi ani pentru sora tpu, Mesaje La Multi Ani pentru sora, urari la multi ani pentru sora, mesaje pentru sora, URARI PENTRU SORA,

Mesaje de La Multi Ani pentru sora 2020

Citeste cele mai frumoase Mesaje de La Multi Ani pentru sora si propune-le cui iubesti. Cele mai faine urari de la multi ani pentru sora culese de pe net.

Dragostea dintre frați este cea mai frumoasă și importantă. O soră este unică și valoroasă, așa că transmite-i cele mai frumoase și sincere urări de La Mulți Ani. Iată o colectie pe care am facut-o cu câteva dintre cele mai frumoase mesaje si urari de la multi ani pentru surioare.

Suntem ca două aripi ale unei păsări. Suntem de nedespărțit. Și așa va fi mereu! La Multi Ani, surioara mea!

Chiar dacă astăzi este aniversarea ta, eu sunt cel care în fiecare zi primește cel mai frumos cadou: iubirea și prietenia ta. La Mulți ani, sora mea dragă!

Astăzi este ziua ta de naștere. Un prilej pentru mine să îți reamintesc cât țin la tine și că ești parte din sufletul meu. La Mulți Ani, cea mai bună soră!

La Mulți ani, dragă surioară, să ai parte de tot ce este mai frumos în lumea, să fii sănătoasă, împlinită și fericită alături de familia ta. La mulți Ani frumoși!

Soră, azi e ziua ta de naștere! Te iubesc și îți doresc toate cele bune! Sănătate, fericire, noroc, bucurie, succes, bogăție. Viața să-ți fie frumoasă ca-n povești!

La multi ani pentru surioara

Poate ca nu știi asta, dar mereu spun cu mândrie celor din jur că tu ești sora mea. Iar ție îți spun La Mulți Ani cu speranța că tot ceea ce-ți dorești se va îndeplini.

Draga mea soră, vreau să te felicit cu Ziua de Naștere și să-ți doresc bunăstare la serviciu, fericire și bucurie în casa ta, dragoste și înțelegere în inima ta. La Mulți Ani!

Să înflorească zâmbetul pe buzele tale, sufletul să cânte de fericire și soarta să fie prietena ta: crede-mă, ea va face totul ce-i vei șopti la ureche! La mulți ani, surioară!

Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieții, iar în timp ce scrii, zâmbește! La Mulți Ani, sora mea cea bună!

Draga mea soră, în această zi specială îți doresc tot ce este mai bun în lume. Fie ca viața ta să fie ușoară, iar primejdiile să te ocolească. Sănătate, prieteni fideli și dragoste mare!

Pentru mine nu ești doar o soră, ești o bucată din mine. Și chiar dacă fiecare dintre noi are deja propria viață și propriul drum, astăzi voi veni în casa ta cu flori și te voi cuprinde strâns!

Surioară, ziua aceasta de naștere să fie una încântătoare și atât de fericită și veselă precum ești tu. Chiar dacă ai devenit mai matură și mai responsabilă, nu stinge focul rebel interior. El te face luminoasă și irezistibilă.

Urari de La Multi Ani pentru sora

Dragă soră! În această zi importantă pentru tine și pentru întreaga noastră familie, vreau să-ți mărturisesc că nu-mi imaginez o soră mai bună decât tine. Ești perfectă și-ți doresc din toată inima iubire adevărată și pură, vise transformate în realitate. La Mulți Ani fericiți!

Scumpă surioară, sincere felicitări cu Ziua ta de Naștere! Să strălucești precum o stea pe cerul de noapte și ca o rază într-o zi însorită. Lasă norii să acopere problemele și tristețea din viața ta. Rămâi la fel de veselă și optimistă, cu un zîmbet radiant și cuceritor. Te iubesc foarte mult și sunt fericit/ fericită că te am!

Draga mea surioară, în această zi vreau să-ți transmit câteva cuvinte calde. În primul rând, să nu regreți niciodată de nimic, acumulează experiență de viață. În al doilea rând, zâmbetele și îmbrățișările oamenilor apropiați să te încălzească în zilele mai puțin însorite. Îți doresc fericire, bună dispoziție și dragoste atât de multă, încât să o poți împărtăși cu toți cei pe care îi întâlnești. La Mulți Ani!

Surioara mea iubită, îți urez în această zi specială o dragoste pură, multă bucurie, prieteni sinceri, sănătate cât un munte și înțelegere reciprocă cu jumătatea ta! Ești prietena mea cea mai bună, o parte din sufletul meu, de aceea pentru mine este important ca toate visele și dorințele tale să se adeverească. Fie ca portofelul tău să fie întotdeauna plin, iar inima și mintea curate. Sărbătoare fericită în continuare!

 

Daca esti interesat poti arunca o privire si peste aceste Mesaje de La Multi Ani pentru mama sau Mesaje de La Multi Ani pentru tata. Daca vrei sa propui si tu mesaje de la multi ani pentru cei dragi, contacteaza-ne pe pagina de facebook.

Author: Caesar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *