Trivia online

Joaca Trivia online in limba romana gratis pe site-ul nostru de chat romanesc. Joc Trivia este un joc de intrebari si raspunsuri de cultura generala din geografie, istorie, matematica, fizica si multe altele ...
loading...

Joc Trivia online

Trivia este o noțiune folosită în mod obișnuit pentru a desemna un concurs de cultură generală, bazat pe întrebări și răspunsuri relativ simple ca formulare. Este cunoscută îndeosebi sub forma boților de trivia ce rulează pe o mulțime de canale de chat. Bot de trivia este un program ce conține un set de întrebări pe care le pune aleatoriu la un anumit interval de timp și acordă celor care dau raspunsul corect puncte. De asemenea ține un clasament, anumite statistici, oferă posibilitatea jocului pe echipe etc. Este important pentru jucător atât furnizarea raspunsului corect la întrebare cât și tastarea lui cu rapiditate.

Trivia online – este un joc de cultura generala, cu intrebari din toate domeniile ce-ti ofera posibilitatea de a verifica ceea ce stii. Trebuie doar sa raspunzi corect la intrebari intr-un timp scurt. Primul raspuns corect primeste un anumit numar de puncte, plasandu-l pe un loc din top.

Joaca Trivia in limba romana

Pe www.RomaniaChat.eu este cel mai bun loc poti juca Trivia Online pe echipe, locul unde poti juca trivia si alte jocuri online. Trivia Online Romaneasca pe echipe are o imensa baza de datecu mii de intrebari unice, de calitate, atent selectate din mai multe domenii. Intrebarea e pusa, scrii raspunsul corect, iti iei punctele si urci in top!  Joaca trivia online gratuit. Jocul este simplu.. robotul de trivia afiseaza o intrebare si toata lumea are la dispozitie un anumit numar de secunde pentru a raspunde corect. Prima persoana care raspunde corect primeste punctele! In camera #Trivia este un joc de trivia online cu peste 20000 intrebari in prezent.

Cum se joaca Trivia Online?

Bot-ul de trivia afiseaza o intrebare si toata lumea are la dispozitie un anumit numar de secunde si 3 indicii pentru a raspunde corect. Prima persoana care raspunde corect primeste cele mai multe puncte. Intrebarea e pusa, scrii raspunsul corect, iti iei punctele si urci in top! Fiind un joc foarte indragit am pregatit pentru voi mai multe indicii si am ales ca robotul de trivia sa accepte mai multe raspunsuri pe care sa le premieze.

Cine poate sa joace trivia in limba romana?

Cine are voie sa participe? – Toti vizitatorii chit ca sunt inregistrati sau nu, indiferent de religie, culoare sau nivel de cultura (au prioritate cei cu nickuri inregistrate). De ce au prioritate? Pentru ca astfel se evita folosirea nick-ului dumneavoastra de alte persoane si se evita posibile discutii ce pot duce usor la certuri.

Cum se porneste jocul de Trivia Online?

- Comanda de pornire a jocului Trivia Online este “!trivia” Cum se joaca Trivia Online?

- Pentru a partecipa la joc trebuie doar sa raspunzi corect, intr-un timp cat mai scurt.- Pentru a proteja nick-ul (porecla) trebuie sa scrii in privatul robotului !protect parola si iti va afisa urmatorul mesaj: “Protectie pentru NICk este activata. Pentru a putea fi recunoscut de acum de BooT trebuie sa te loghezi. Pentru logare: !login PAROLA (no ignore)”