Mesaje de La Multi Ani pentru tata

Mesaje de La Multi Ani pentru tata, urari de la multi ani pentru tata, Mesaje de La Multi Ani tata, urari de la multi ani tata, mesaje pentru tata, urari pentru tata, La multi ani tata, Mesaje de La Multi Ani pentru tata tpu, urari de la multi ani pentru tata tpu

Mesaje de La Multi Ani pentru tata 2020

Alege Mesaje de la multi ani pentru tata care o sa-i intre la inima. Cele mai frumoase mesaje si urari de la multi ani pentru tata pentru ziua de nastere.

Ziua de naștere este ocazia perfectă să îi transmiți tatălui tau urări de La Mulți Ani prin care să îi spui cât de mult îl iubești și îl prețuiești. Ți-am făcut o listă cu cele mai frumoase mesaje pentru tata!

 

Îți doresc viață lungă alături de noi. Să fii sănătos și fericit. La Mulți Ani, tata!

Pentru cel mai bun tată din lume, cele mai sincere urări de bine, cu multă sănătate și noroc! La Mulți Ani, tata!

Dragostea ta m-a făcut să cred cu adevărat în mine. Îți mulțumesc pentru sprijinul și toate sfaturile tale prețioase!

Să îmbătrânești cu grație! Să albești cu grație, căci lumina din ochii tăi o iubim, nu culoarea părului! La Mulți Ani, tata!

La Mulți Ani, taticul meu! Ești cel mai bun tată din lume! Îți mulțumesc că m-ai crescut și m-ai educat atât de frumos.

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață. La Mulți Ani, tată!

Ești omul care m-a inspirat să visez și să muncesc din greu pentru a-mi îndeplini visurile. La Mulți Ani, tata! La Mulți Ani, tatăl meu perfect!

La Mulți Ani, tata! Ești minunat, pentru că ești al meu. Modelul meu de om adevărat și bun, de om vesel și iubit de alți oameni. Ești minunat și tânăr pentru veșnicie.

Cu ani în urmă, Dumnezeu a hotărât să mă trimită în brațele unui înger care să mă iubească și să mă vegheze, indiferent de vârsta lui, indiferent de vârsta mea! La Mulți Ani, îngerul meu!

Urari de la multi ani pentru tata

La Mulți Ani, tata! Astăzi este momentul potrivit să îți mulțumesc pentru ceea ce ești și pentru ceea ce faci, îți mulțumesc pentru copilăria fericită pe care mi-ai oferit-o și pentru că, deși am avut mai puține decât ceilalți, au fost toate pe care mi le-am dorit.

Adoratul meu tătic, deși anii au trecut, pentru mine rămâi tânăr și plin de veselie ca atunci când eram copil. E ziua ta de naștere, încă o floare adaugi în buchetul vieții tale. Să ai parte de bucurii, zâmbete și multă iubire, dar mai presus de toate, să fii sănătos! La Mulți Ani, tata!

Iti doresc ca anii ce-i implinesti astazi sa-ti aduca stralucirea si frumusetea stelelor, intelepciunea si puterea zeilor, dorinta de a iubi si de accepta sa fii iubit si tot ce are lumea asta mai bun in ea! Si de-ar fi ca zeii sa-mi indeplineasca dorintele iti mai doresc „tinerete fara batrinete si viata fara de moarte!” Multi ani fericiti!

La multi ani tata

Pentru tot ceea ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit, azi ai voie mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune. Este ziua ta si numai a ta. Azi trebuie sa crezi in visele tale! LA MULTI ANI!!!

Pentru toti anii in care ai fost primul gand dimineata, si ultimul seara. Fiecare an este mai dulce ca ultimul. Daca ar trebui sa o iau de la inceput, as face la fel iar si iar. Daca as avea o singura floare pentru fiecare clipa cand m-am gandit la tine, m-as plimba in propria gradina. La Multi Ani cu multa dragoste.

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele: sa calci mereu pe trandafiri, pe flori nemuritoare, sa ai in ochii tai priviri ca razele de soare, sa ai o viata ca-n povesti, cu vise implinite, sa darui celui ce iubesti doar clipe fericite… La Mulţi Ani!!!!

Eu iti doresc iubire, O viata minunata si multa fericire. Sa nu plangi niciodata, Sa nu stii de necaz. Sa nu cunosti durerea si nici amaraciunea, Sa ii respecti pe toti, Sa te respecte lumea. Familia sa-ti fie frumoasa si unita. Sa nu ai vreun motiv sa fii nemultumita. Sa-ti fie portofelul mereu umplut cu bani, Iar eu iti urez un sincer: LA MULTI ANI !

Daca esti interesat poti arunca o privire si peste aceste Mesaje de La Multi Ani pentru prieteni sau Mesaje de La Multi Ani scurte. Daca vrei sa propui si tu mesaje de la multi ani pentru cei dragi, contacteaza-ne pe pagina de facebook.

Author: Caesar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *