Mesaje de La Multi Ani scurte

mesaje de la multi ani, mesaje de la multi ani scurte, mesaje de la multi ani frumoase si scurte, mesaje de la multi ani intelepte, mesaje de la multi ani frumoase, mesaje de la multi ani haioase, mesaje de la multi ani zi de nastere, mesaje de la multi ani tpu, mesaje de la multi ani onomastica, mesaje de la multi ani oficiale, mesaje de la multi ani simple, mesaje de la multi ani 2020, mesaje de la multi ani emotionante, mesaje de la multi ani amuzante, urari de la multi ani amuzante, urari de la multi ani 2020, urari de la multi ani scurte,

Mesaje de La Multi Ani scurte

Inspira-te din aceasta colectie de Mesaje de La Multi Ani scurte si trimite celor dragi. Cele mai frumoase urari de La Multi Ani scurte sunt adunate pe acest site.

Cu totii putem avea lipsa de inspiratie, de aceea ne-am gandit sa va propunem aici cele mai originale mesaje scurte de la mulți ani pentru părinți, copii, iubiți sau prieteni. Am cautat, triat si postat cele mai frumoase mesaje de zi de naștere. Am pregătit câteva mesaje de la mulți ani de ziua de naștere care vor completa perfect cadoul și prezența voastră. Suntem siguri că oricare dintre aceste mesajele noastre vor fi primite cu inima deschisă de către aniversat.

 

La Mulți Ani îți doresc să cunoști iubirea și să te iei de mână cu Fericirea!

La Mulți Ani, fiinta draga! Nu uita ca cineva te iubesste enorm și îți mulțumeste că existi!

Zile senine și fericire alături de cei dragi, sănătate și cât mai multe visuri împlinite! La mulți Ani!

Sănătate din belșug, iubire din plin, pace și liniște alături de cei dragi nouă. La Mulți Ani, draga mea!

Mesajele cu La Mulți Ani sunt greu de făcut, îți doresc tot ce-ți dorești și încă de-o mie de ori pe atât!

În această zi frumoasă toată lumea să-ți zâmbească, cei dragi să te iubească, cei răi să te ocolească. La Mulți Ani!

Îți doresc să nu-ți lipsească nimic din ceea ce te face fericit/ă, te îmbrățișez cu toată dragostea. La Mulți Ani!

Aceasta este doar un mesaj purtat de vânt, îți doresc toată bucuria din lume și toată fericirea de pe pământ! La Mulți Ani!

De ziua ta de naștere îți doresc sănătate și noroc. Fiecare zi să înceapă cu o bucurie, fiecare clipă să îți aducă împlinire. La Mulți ani!

Urari de La Multi Ani scurte

La mulți ani! Îți dorim binele, mult noroc, căldură și distracție!

Felicitări! Trăiește-ți viața cu demnitate – în fericire, bucurie, iubire!

De azi, să trăiești mai puțin modest – cu auto, vilă, cont bancar, victorii și zboruri!

Îți doresc o zi de naștere fericită! Succes, bucurie, entuziasm și nu-ți pierde niciodată speranța.

Îți dorim fericire și sănătate. Continuă zborul tău rapid către vise și crede în îngerul tău păzitor.

Să devii mai bogat și mai fericit – iată ce îți doresc în această zi! Să rămâi la fel de succes, de neclintit și puternic.

Iți doresc o zi încărcată de fericire și iubire. La Mulți ani și să ne bucurăm împreună de cele mai frumoase momente în viață!

Îți doresc ca astăzi să ți se întoarcă toată bucuria pe care ai răspândit-o printre noi până acum. O zi minunată și plină de zâmbete. La Mulți Ani!

Să ai o zi minunată! Să fii înconjurată de oameni minunați ca tine și să te bucuri de tot ce este mai frumos. La Mulți ani!

Fie ca toate zâmbetele tale să fie la fel de dulci precum cel pe care mi l-ai arătat când ai venit pe lume. La Mulți Ani!

Îți doresc binecuvântări pământești, o viață lungă și ușoară, unde să găsești o bucată de paradis și să trăiești veșnic în ea!

 

Daca esti interesat poti arunca o privire si peste aceste Mesaje de La Multi Ani sau Mesaje de La Multi Ani pentru copii. Daca vrei sa propui si tu mesaje de la multi ani pentru cei dragi, contacteaza-ne pe pagina de facebook.

Author: Caesar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *