Spanzuratoarea online

Joaca online jocul spanzuratoarea in limba romana. Joc spanzuratoare online - un joc de cultura generala gratis oferit pe acest chat online romanesc.
loading...

Joc Spanzuratoarea online

Spanzuratoarea este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de logica si cultura generala. In acest joc trebuie sa ghicesti un cuvant sau mai multe prin incercari succesive de litere. Varianta clasica a jocului de spanzuratoare se juca pe o foaie de hartie, insa pe acest chat online romanesc poti juca varianta online, cu posibilitatea de a te intrece cu alti romani. Ideea este ca trebuie sa ghicesti cat mai multe litere din cuvantul dat der robot iar daca gresesti de 7 ori, vei fi spanzurat virtual!

Joaca spanzuratoarea online gratis

Pe www.RomaniaChat.eu este cel mai bun loc poti juca Spanzuratoarea Online pe echipe, locul unde poti juca spanzuratoarea si alte jocuri online.

spanzuratoarea, spanzuratoarea online, joaca spanzuratoarea, joaca spanzuratoarea online, joaca spanzuratoarea gratis, joaca spanzuratoarea online gratis, joc spanzuratoare, joc spanzuratoarea, spanzuratoare, spanzuratoarea online, spanzuratoarea in romana, hangman, hangman online, domenii spanzuratoarea, jocuri spanzuratoarea, jocul spanzuratoarea, cultura generala, spanzuratoarea gratis, puzzle, cuvant, cuvinte