Spanzuratoarea Online

Spanzuratoarea Online, Joc Online Spanzuratoarea, Joaca Spanzuratoarea Online,
Spanzuratoarea Online, Joc Online Spanzuratoarea, Joaca Spanzuratoarea Online, Spanzuratoarea (hangman) – joaca Spanzuratoarea online in limba romana!

Spanzuratoarea Online, Joc Online Spanzuratoarea, Joaca Spanzuratoarea Online, Spanzuratoarea (hangman)

Spanzuratoarea Online, Joc Online Spanzuratoarea, Joaca Spanzuratoarea Online

Ce este Spanzuratoarea?
Spanzuratoarea Online este un joc pe hârtie pentru doi jucători. Unul din jucători se gândește la un cuvânt, iar celălalt încearcă să-l ghicească sugerând litere.

Cuvântul ce trebuie ghicit este reprezentat de un șir de linii, fiecare linie reprezentând o literă a cuvântului. Dacă jucătorul care ghicește sugerează o literă ce se află în cuvânt, celălalt jucător o completează în toate pozițiile unde aceasta apare. Dacă litera nu se află în cuvânt, celălalt jucător desenează un element din diagrama „spânzurătoarea”.

Jocul se încheie când:
Jucătorul care ghicește completează tot cuvântul, sau îl ghicește exact.
Celălalt jucător completează diagrama.

Diagrama este gândită să semene cu cea a unui om aflat la spânzurătoare. Cu toate ca au apărut dezbateri privind bunul gust al imaginii, aceasta încă se folosește și astăzi.

Spanzuratoarea Online face parte di categoria Jocuri, vino si tu in gasca noastra si joaca jocuri online. Ca sa poti juca online, nu-ti trebuiesc aplicatii speciale instalate in calculatorul tau, deci practic o poti face oriunde, acasa, la scoala, la vecini si chiar la servici. Pe www.chatromanesc.ro poti juca jocuri gratis, jocuri logice, jocuri care sa te ajute sa-ti verifici cunostintile gnerale acumulat pana acum sau chiar sa le imbogatesti comparandu-te cu sute de alri jucatori din intreaga Romanie. Aici pot fi online jocuri, cele mai tari jocuri jocuri, online gratuite, folosite de sute de fete si baieti din Romania. Aici poti sa-ti faci prieteni, sa joc online spanzuratoarea gratis,

 

Joaca Online Spanzuratoarea in limba romana pe site-ul nostru, aici gasesti jocuri noi, jocuri frumoase, jocuri romanesti, jocuri tari, logice, jocuri gratuite, online miniclip, distractie, ce sa mai zicem ca sa te facem sa intri si sa verifici imediat daca e asa sau nu.

Spanzuratoarea presupune ghicirea unui cuvant in cat mai putine incercari. Cuvintele jocului Spanzuratoarea sunt impartite pe categorii. Aveti la dispozitie doua niveluri de dificultate pe care puteti juca Spanzuratoarea. Puteti adauga noi cuvinte si intra intr-un clasament daca va faceti un cont. Pe acest site, puteti juca Jocul Spanzuratoarea online in limba romana.

Daca aveti sugestii sau doriti sa va exprimati opinia in legatura cu jocul Spanzuratoarea sau cu site-ul, trimiteti un email aici sau intrand pe chat, contactati nick-ul Caesar.

Distractie placuta si cat mai putine spanzurari in jocul Spanzuratoarea!

Extinde chat pe toata pagina

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *