Mesaje de La Multi Ani pentru frate

Mesaje de La Multi Ani pentru frate, urari de la multi ani pentru frate, felicitari pentru frate, Mesaje La Multi Ani pentru frate, urari la multi ani pentru frate, felicitari la multi ani pentru frate, mesaje pentru frate, urari pentru frate,

Mesaje de La Multi Ani pentru frate 2020

Alege dintre cele mai frumoase Mesaje de La Multi Ani pentru frate. Inspira-te din aceasta colectie de urari de la multi ani pentru frate si trimite-i fratelui tau.

Am realizat pentru voi o colectie cu cele mai frumoase urări de la mulți ani pentru frate. Mesajele, urarile și felicitările sunt un fel de a ne exprima dragostea față de cei pe care îi iubim atât de mult. Fie că sunt unele amuzante sau unele pline de iubire, urările de la mulți ani sunt mereu binevenite. Iar noi aici va oferim doar ce-i mai bun.

La Mulți ani pentru cel mai bun frate din lume! Se spune că îți poți alege prietenii, dar că nu îți poți alege familia.

Fratele este și prieten, și sprijin, și consilier, și complice! Fratele este cel mai bun om de pe pământ. Mulțumesc că te am, la Mulți Ani!

Fratele meu, să fii mereu în vârful succesului! Sunt recunoscătoare destinului că mi-a dat așa o persoană apropiată ca tine. La Mulți Ani!

Mă bucur că am un de frate ca tine! Îți doresc un noroc infinit care să-ți transforme visele în realitate și să te facă cel mai fericit! La Mulți Ani!

De ziua ta, prietenii tăi îți urează multe lucruri, dar eu nu-ți urez decât două: niciodată să nu suferi și întotdeauna să fii fericit! La Mulți Ani, frate drag!

Mă bucur că ești fratele meu. Ești mândria mea, sprijinul meu, confidentul meu. Pentru umărul tău, mereu disponibil, îți mulțumesc! Să fii sănătos! La mulți ani!

În această tradițională sărbătoare de familie, vreau să-ți urez prosperitate și bunăstare, fericire personală și stabilitate financiară. Planurile să devină realitate!

Urari de La Multi Ani pentru frate

Trebuie să-ți mărturisesc ceva. Dacă nu ai fi fost fratele meu, te-aș fi ales să-mi fii prieten într-o secundă! Pentru mine este cu adevărat un noroc să am un frate ca tine. La Mulți Ani!

Fratele meu mai mic, felicitări de ziua ta! Nu uita că ai un frate care te înțelege mai bine decât oricine. Nu ne vom lăsa niciodată în necaz și vom face totul pentru a ne ajuta unul pe celălalt. La Mulți Ani!

Ce ți-aș putea dori de ziua ta de naștere? Desigur, dragoste și bunătate! Odihnă și distracție! Visul cel mai greu de imaginat să devină realitate și că nu simți niciodată tristețea! Azi e o sărbătoare extraordinară, trăiește-o din plin!

Ziua ta de naștere este, fără îndoială, sărbătoarea mea preferată. E o fericire incomparabilă de a avea un frate atât de incredibil, a cărui bunătate și generozitate sinceră aduc doar respectul celor din jur! La Mulți Ani fericiți!

Scumpul meu frățior! Să ai o călătorie în viață interesantă și fericită. Ești cel mai cinstit om pe care-l cunosc. Fie ca bunătatea ta să rămână neschimbată. Aceste calități te vor ajuta mult în viață. Îți doresc împlinirea dorințelor și La Mulți Ani!

Felicitari pentru frate

În această sărbătoare frumoasă, vreau să-ți găsești calea pe care ai căutat-o ​​atât de mult, care să te ducă să-ți îndeplinești speranțele și fericirea!

La Mulți Ani! Îți urez impresii frumoase care să alunge melancolia, pasiune și iubire care să trezească cele mai bune calități din tine, noroc în viață care pur și simplu să te amețească!

Ziua ta de naștere este, fără îndoială, sărbătoarea mea preferată. E o fericire incomparabilă de a avea un frate atât de incredibil, a cărui bunătate și generozitate sinceră aduc doar respectul celor din jur! La Mulți Ani fericiți!

Dragul meu frate, azi e ziua ta de naștere, veselă și minunată. Astăzi vreau să-ți urez momente mai luminoase pentru suflet, astfel încât prietenii și rudele să te bucure mereu și să-ți prezinte surprize plăcute. Lasă-ți soarta generoasă să nu uite să-ți ofere atât prosperitate, cât și confort. La mulți ani!

Frățiorule, la mulți ani! Îți doresc să-ți meargă în toate, să ți se împlinească visele, iar viața să-ți ofere tot ce e mai bun. Să ai succes în toate, dragul meu. Copiii să-ți crească sănătoși, iar soția să te întâmpine mereu cu zâmbetul pe buze. Dragoste, sănătate, inspirație.

Daca esti interesat poti arunca o privire si peste aceste Mesaje de La Multi Ani pentru mama sau Mesaje de La Multi Ani pentru tata. Daca vrei sa propui si tu mesaje de la multi ani pentru cei dragi, contacteaza-ne pe pagina de facebook.

Author: Caesar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *