Mesaje de La Multi Ani pentru mama

mesaje de la multi ani pentru mama, mesaje de la multi ani mama, uirari de la multi ani pentru mama, la multi ani mama

Mesaje de La Multi Ani pentru mama

Mesaje de la multi ani pentru mama care o sa-i intre la inima. Cele mai frumoase mesaje si urari de la multi ani pentru mama pentru ziua de nastere.

Cauti inspiratie pentru mesajul ce va insoti cadoul tau de Ziua Mamei? Fie ca e 8 Martie, Ziua Mamei, ziua ei de nastere sau alta zi speciala in care vrei sa-i aduci aminte cat de mult inseamna ea pentru tine, iata in continuare o multime de idei urari si mesaje pentru mama ta.

 

La Mulți Ani, mama! Mama, ești o femeie uimitoare și te admir. Tandrețea, înțelegerea și grija ta sunt nesfârșite.

Mama, esti cel mai bun lucru din viata mea. Iti multumesc pentru tot ceea ce faci. La multi si fericiti ani!

Mamele își țin copiii de mână pentru o scurtă perioadă de timp, dar inimile lor le păstrează pentru totdeauna.

Iti multumesc ca mi-ai oferit cele mai valoroase lucruri pentru viata: dragostea, grija si pasiunea pentru gatit! La multi ani, mama!

La Mulți Ani, draga mea mama și îți doresc mulți ani alături de noi! La Mulți Ani celei mai dulci mame din întreaga lume. Te iubesc, mama!

Tu mi-a fost cel mai bun profesor. M-ai învățat ce înseamnă echilibrul în viață, m-ai învățat cum să fii mereu optimist și pozitiv. Te iubesc, mama!

Înțelepciunea ta m-a făcut să devin un adult responsabil. Mă simt binecuvântată că te-am avut lângă mine toată viața mea. Îți trimit toată fericirea din lume. Te iubesc, mama!

 

Urari de la multi ani pentru mama

Draga mea mama, să știi că nu contează cât de departe sunt de tine. O parte din inima mea este întotdeauna acolo unde ești tu, acolo unde este casa noastră.

La multi ani, mama! Nu ti-o spunem prea des, dar apreciem cu adevarat tot ceea ce faci pentru noi in fiecare zi. Tu esti liantul care tine unita familia noastra!

Pot să-ți ofer flori sau să-ți dau cadouri, dar nimic în această lume nu poate să arate cât de multă dragoste port în suflet pentru tine. La mulți ani, mamă!

Tu m-ai învățat să fac primii pași, să scriu și să citesc, să merg cu bicicleta și încă un milion de alte lucruri. Îți mulțumesc din suflet pentru toate acestea. Să ai parte de o zi după placul inimii.

Dragă mamă, îți mulțumesc pentru dragostea ta necondiționată, pentru răbdarea nemărginită, căldura uimitoare și sprijinul infinit pe care mi le oferi în fiecare zi. Ești îngerul meu păzitor! La Mulți Ani!

Pentru cea mai bună mamă din lume. Tu îmi aduci zâmbetul pe buze, îmi luminezi ziua și dai sens vieții mele. Nu-mi pot imagina o zi fără zâmbetul tău. La mulți ani, mamă!

Sunt fericit, sunt împlinit, iubesc și sunt iubit. Am înțeles și am realizat atât de multe lucruri în viața datorită ție, mama! La Mulți Ani celei mai importante femei din viața mea!

La multi ani mama

Draga mea, mamă! Rugăciunile mele îi cer Celui de Sus să te țină sănătoasă, fericită și cu liniște în suflet. Ai un loc special în inima mea pe care nu îl poate lua nimeni. La mulți ani!

M-ai făcut să zâmbesc de fiecare dată după ce am plâns și te-ai bucurat de fiecare dată alături de mine. Îți mulțumesc pentru asta și pentru încă un milion de motive. Te iubesc mamă.

Ești cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Singura mea dorință este să îți văd fericirea în ochi în fiecare zi. La Mulți Ani, mama!

Ai fost mereu alături de mine când mi-a fost rău sau când am avut un vis urât, chiar și atunci când am avut nevoie de ajutor la teme. Și acum mă faci să mă simt iubită și importantă chiar dacă ai alte un milion de lucruri de făcut. La mulți ani, mamă! Îți mulțumesc din suflet pentru tot.

O altă femeie frumoasă a spus cândva că „nu ești niciodată singură cu gândurile tale după ce ajungi mamă. Orice mamă trebuie să gândească de două ori, o dată pentru ea și o dată pentru copilul ei” – Sophia Loren. Îți mulțumesc că ai gândit la dublu de milioane de ori.

Daca esti interesat poti arunca o privire si peste aceste Mesaje de La Multi Ani pentru sot sau Mesaje de La Multi Ani pentru sotie. Daca vrei sa propui si tu mesaje de la multi ani pentru cei dragi, contacteaza-ne pe pagina de facebook.

Author: Caesar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *