Fazan online

Fazan Online, Joci Fazan Online, Joaca Fazan in Limba Romana, Jocul Fazan pe irc cu sute de romani din toata tara si strainatate.
loading...

Joc Fazan online

Va multumim ca ati ales site-ul nostru sa jucati Fazan Online. Descriere: Un joc de logica deosebit de important si de interesant in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa gasesti toate cuvintele pentru ati bloca adversarii. Desfasurarea acestui joc e simpla: o persoana incepe cu un cuvant, iar urmatoarea continua cu ultimele 2 litere. Cine inchide, continua cu un cuvant nou. Nu e dificil, nu?

Fazan Online este un joc in care iti vei testa nivelul de cunostine si pe care ti-l poti imbunatati . Va trebui sa raspunzi corect la toate intrebarile care sunt adresate in limba romana.

Jocul Fazan Online va trebui sa alcatuiesti raspunsurile corecte la intrebarile noului joc fazanul care desi nu este cu fazani este unul dintre cele mai vechi jocuri de logica si cultura generala. Fazan Online in Limba Romana este un super joc in care va trebui sa iti concentrezi toate cunostintele generate pe care le ai astfel incat sa reusesti sa treci de toate nivelele de dificultate pe care le are jocul si sa gasesti cuvintele care sa le folosesti pentru ai bloca pe toti.

Joaca Fazan in limba romana

Joc Fazan Online Un joc de logica deosebit de important si de interesant in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa gasesti toate cuvintele, raspunsurile corecte la cuvintele propuse de robotelul Fazan sau de ceilalti jucatori.

Cum se porneste jocul?

- Comanda de pornire a jocului Fazan Online este "!fazan"

- Comanda de a partecipa la joc este "!intra"

- Alte comenzi disponibile sunt : !sari (in caz ca nu stii cuvantul), !ies (iesi din joc), !catalog (vizualizare catalog litere), !fazan top (vizualizare top jucatori), !stat (vizualizare informatii user). Puteti participa oricand la joc

- pentru ca jocul sa aiba continuitate nu aveti voie sa inchideti din prima;

- nu aveti voie cu denumiri, nume, cuvinte din alte limbi, cuvinte obscene, vulgare; - fara plural;