Mesaje de La Multi Ani pentru sot

Mesaje de La Multi Ani pentru sot, urari de La Multi Ani pentru sot, mesaje pentru sot, urari pentru sot, la multi ani pentru sot

Mesaje de La Multi Ani pentru sot 2020

Alege dintre cele mai frumoase Mesaje de La Multi Ani pentru sot si trimite-i. Descopera cele mai bune urari de La Multi Ani pentru sot.

Să recunoaștem – fiecare dintre noi rămâne încântat atunci când primește felicitări călduroase cu ocazia sărbătorilor dragi! Fie că e vorba de doar câteva fraze scurte în proză sau de poeme mari, serioase sau pline de glume, important este că transmit grija și atenția celor din jur. Am transformat mesajele cu urări clasice de „La mulți ani” în declarații de dragoste pentru sotul tau. Este vorba de soțul tău și, în calitate de soție, tu trebuie să îl faci să se simtă cel mai frumos și iubit bărbat dintre toți bărbații.

La mulți ani, dragule! Chiar și în ciuda anilor, sentimentele noastre sunt de neclintit!

Este minunat să am o persoană ca tine în viața mea. Îți doresc o aniversare minunată și plină de surprize plăcute! La Mulți Ani!

Soarele strălucește mai puternic în această zi în semn de La Mulți Ani pentru persoana minunată care își serbează ziua astăzi!

Îți doresc ca această zi specială să îți aducă iubire, sănătate și fericire. Te respect și îți mulțumesc că ești soțul meu! La Mulți Ani!

La Mulți Ani, iubitul meu soț! Să îmi petrec tot restul vieții alături de tine a fost cea mai bună decizie. Sunt recunoscătoare pentru fiecare moment!

Tu dai sens vieții mele. Tu aduci zâmbetul pe chipul meu și o simpla atingere de-a ta îmi arată cât de mult mă iubești. La Mulți Ani, prietenul meu drag și soțul meu iubit!

Viața este plictisitoare atunci când tu nu ești prin preajmă. Să nu te schimbi niciodată. La Mulți Ani, celui mai bun și iubitor soț din lume!

Persoanele speciale ca tine nu îmbătrânesc, ci devin tot mai bune pe măsură ce înaintează în vârstă, exact ca vinul. Ești o persoană deosebită și mă bucur că ești soțul meu. La Mulți Ani!

Cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima bucuria că îți pot fi alături la o nouă aniversare a ta. Îți doresc multă sănătate, iubire și fericire! La Mulți Ani!

Urari de La Multi Ani pentru sot

Cu mulți ani în urmă, în această zi, Dumnezeu a decis să trimită un înger pe pământ, care să lumineze viețile celor din jur. Astăzi, pot spune că sunt mândră că acel înger este soțul meu. La Mulți Ani!

Astăzi este ziua bărbatului căruia i-am jurat iubire veșnică și de care încă sunt îndrăgostită ca o adolescentă. Este ziua bărbatului ambițios și puternic care mă învață zi de zi cum să lupt pentru fiecare dorință, pentru fiecare vis îndrăzneț. La Mulți ani, soțul meu!

Ai adeverit visele mele din copilărie și ai adus în lumea mea ceea ce se numește iubire! Astăzi este ziua ta de naștere! Fie ca sentimentele noastre să dureze pentru totdeauna, iar cărarea vieții tale să fie plină de bunătate și victorii! Fii fericit, omul meu scump, eroul meu, soțul meu!

Soțul meu! Vreau ca nici un vând să nu sufle în lumânarea iubirii noastre. Să ai alături doar prieteni adevărați, sănătatea să fie puternică, iar familia iubitoare. Lucrurile să meargă așa cum îți dorești, iar visele să fie realiste. Ai construit o casă, crești un fiu și grădină frumoasă ai. Oricât avem de trăit, dragostea mea va fi cu tine peste tot și ca un înger alb te va adăposti de primejdiile rele.

Astăzi este ziua bărbatului căruia i-am jurat iubire veșnică și de care încă sunt îndrăgostită ca o adolescentă. Este ziua bărbatului ambițios și puternic care mă învață zi de zi cum să lupt pentru fiecare dorință, pentru fiecare vis îndrăzneț. Este ziua bărbatului care nu m-a lăsat niciodată să cad și care mă înțelege chiar și atunci când tac. La Mulți Ani și Te iubesc! La mulți ani și îți mulțumesc că exiști în viața mea!

La Multi Ani pentru sot

Să nu-ți fie frică, drag soț, de schimbarea vieții și de trecerea anilor. Tu ești în putere să treci peste toate. Ești grijuliu și perseverant. Pentru copii – fii un exemplu și arată-le cum depui toate eforturile pentru a obține succesul. Dar azi tu ești vinovatul zilei și meriți să te distrezi din plin.

După atâția ani de relație, eu încă adorm în fiecare seară cu zâmbetul pe buze, liniștită și împlinită, pentru că adorm lângă tine. Și mă trezesc peste noapte doar ca să te țin de mână când dormi. Îți mulțumesc pentru diminețile în care ne bem cafeaua împreună și pentru serile petrecute în canapea uitându-ne la seriale. Îți mulțumesc pentru sărutările pe care mi le dai când mă aștept mai puțin și pentru că îmi spui cât sunt de frumoasă atunci când am cea mai mare nevoie. Îți mulțumesc pentru că împreună suntem definiția perfectă a familiei. Îți mulțumesc și îți urez „La mulți ani”!

Daca esti interesat poti arunca o privire si peste aceste Mesaje de La Multi Ani pentru iubit, Mesaje de La Multi Ani pentru iubita, Mesaje de La Multi Ani pentru sora sau Mesaje de La Multi Ani pentru sotie. Daca vrei sa propui si tu mesaje de la multi ani pentru cei dragi, contacteaza-ne pe pagina de facebook.

Author: Caesar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *