Statusuri indiferenta

Statusuri indiferenta 2019. Vino sa vezi cea mai mare colectie de statusuri de indiferenta. Da te mare cu cele mai noi statusuri despre indiferenta.

Statusuri de indiferenta

Cele mai noi Statusuri de indiferenta cautate, triate si publicate de noi pentru tine si pentru prietenii tai. Ce trebuie sa faci este sa deschizi categoria Statusuri indiferenta sa alegi statusul care-ti place, sa-l copiezi si sa-l postezi pe Yahoo Messenger, Facebook, Twitter.

Cele mai frumoase Statusuri de indiferenta  din 2013 le gasesti doar aici. Sunt cele mai votate statusuri indiferenta, statusuri ce spun exact ceea simti si ceea ce vrei sa le transmiti prietenilor sau dusmanilor. Esti in pana de idei si ai nevoie de mesaje de indiferenta ? Fii cool pe facebook sau messenger cu ajutorul acestor statusuri de indiferenta oferite de catre RomaniaChat.eu‎.


Viata n-are maini, dar tot ne mai da cate-o palma.

Să începem cu începutul:de azi promit să uit trecutul.

Viata cateodata e in alb si negru...dar port mereu la mine o cutie de carioci!

Cand iubesti pe cineva nu e pentru ca asa vrei, ci pentru ca asa simti...

Iti zambesc! Nu pentru ca te vreau inapoi, ci doar ca sa vezi ce ai pierdut!

E aşa minunat când cineva îţi cunoaşte defectele şi te place tocmai pentru ele!

Stiu nu sunt perfecta! Am o gramada de defecte. Dar n`am obligat pe nimeni sa ma accepte.

Nu ma intreba ce si cum am facut. Priveste doar rezultatul: fara mine esti pierdut!

Toate fetele stiu ce vreau sa spun. Sterge-ti lacrima, mergi mai departe, nu-i un sfarsit de drum!

Uneori, îmi place să testez oamenii. Nu pentru că nu aş avea încredere, ci pentru a vedea cât de mult ţin ei la mine.

Si zi de zi isi rujeaza pe buze zambetul ei minunat dar nici azi nu s-a inventat un baiat care merita tot ce are ea de dat!

Ştie să danseze, ştie cum să procedeze ştie să te ruineze, să te bulverseze să te amendeze, să iţi demonstreze că nu are cum să nu te intereseze.

Minti ieftin si prost, Iti stiu replicile pe de rost. Urmeaza sa spui iti zic eu dinainte mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte. Am fost si voi ramane aceiasi fata cuminte cu ganduri rele in minte.


statusuri de indiferenta, statusuri de indiferenta tpu, statusuri de indiferenta totala, statusuri de indiferenta pentru baieti, statusuri triste de indiferenta, statusuri frumoase de indiferenta, statusuri indiferenta, statusuri de indiferenta 2019, vreau statusuri de indiferenta, statusuri despre indiferenta, status de indiferenta, statusuri de indiferenta noi, statusuri de indiferenta 2018, statusuri de indiferenta in prietenie, statusuri de indiferenta in dragoste, status de indiferenta in dragoste, statusuri de indiferenta in engleza, statusuri in spaniola de indiferenta, site cu statusuri de indiferenta