Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare

Folosirea acestui site este garantata numai in cazul acceptarii conditiilor de utilizare, a politicii noastre de restrictii si confidentialitate si a altor notificari ce apar pe acest site. Folosirea acestui site sau a oricarei parti din continutul sau indica acceptarea si aprobarea acestor termeni de folosire, a politicii de restrictii si confidentialitate si a altor notificari ce apar pe acest site. In caz de neacceptare si de nerespectare a celor de mai sus, persoanele respective nu au permisiunea de a accesa si de a folosi aceste servicii sau acest site.

RomaniaChat.eu isi va asuma dreptul, la libera sa alegere, sa adauge, sa modifice sau sa elimine orice termeni ce fac parte din conditiile de utilizare fara sa anunte sau sa-si asume vreo responsabilitate. Orice schimbare a Conditiilor de utilizare va intra in vigoare imediat, odata cu aparitia schimbarilor respective pe site.

Acceptarea de a revedea periodic conditiile de utilizare si utilizarea ulterioara a site-ului dupa schimbarile prevazute in Conditiile de utilizare vor fi considerate o acceptare a acestor schimbari.

Termeni si conditii pentru chat:

  • orice utilizator are dreptul de a se loga pe chat si de a-si inregistra un cont nou;
  • orice utilizator are obligatia de a se inregistra pe baza emailului real pentru confirmarea contului;
  • hartuirea, mesajele triviale sau rasismul sunt interzis;
  • amenintarile intre utilizatori sau administratori sunt strict interzise;
  • spamul nu este acceptat! Nu sunt considerate spam adresele de YouTube, Facebook, Vimeo, sau alte pagini web cu videoclipuri. In schimb, nu sunt acceptate adrese web cu alte radiouri, servicii/produse, pagini de chat sau retele de socializare private;
  • amenintarile cibernetice sunt reclamate la ISP si politie;
  • sunt interzise scripturile de mIRC ce au scripturi automate: da mesaje prin notice automat, roboti de vorbesc singuri si haotic, etc;
  • sunt interzise scripturile ce “ataca” utilizatorii prin DCC sau CTCP;
  • nu este recomandat sa va dati pe privat datele personale: CNP, adresa, contul bancar sau parole de la anumite ID-uri;

Absolvire de raspundere

Scopurile acestui site tin exclusiv de domeniul divertismentului.

Utilizarea acestui site si toate informatiile continute, descarcate sau accesate de pe acest site sint oferite ca atare, fara garantii de orice fel, inclusive garantii implicite sau garantii de piata, fara a se urmari un anumit scop sau incalcarea drepturilor unei a treia parti. RomaniaChat.eu nu va fi responsabil pentru nici o problema sau o disfunctionalitate a retelelor sau a liniilor telefonice, sistemelor de internet online , serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricarui alt element ce poate cauza stricaciuni computerelor personale ca rezultat al utilizarii acestui site.

RomaniaChat.eu isi rezerva dreptul, la libera sa discretie, sa modifice si sa interzica accestul sau sa opreasca temporar sau permanent orice parte a acestui site sau orice informatie continuta in acesta fara asumarea responsabilitatii de a notifica utilizatorii.

Vizitatorii acestui site accepta si sint de acord ca folosesc informatiile continute in el pe propriul lor risc. Sub nici un motiv, Senzatie.com nu va fi responsabil pentru daune-interese directe, indirecte, cauzate de si reiesite din utilizarea acestui site, chiar daca RomaniaChat.eu a fost avertizat de posibilitatea unor astfel de daune.

Politici de restrictii si confidentialitate

S-a luat la cunostinta si incuviintat despre termenii si conditiile politicii de restrictii si confidentialitate a site-ului, dupa cum urmeaza.

Drepturi

Toate drepturile asupra materialelor continute pe acest site, daca nu se specifica altfel, apartin RomaniaChat.eu. Reproducerea, distribuirea sau transmiterea informatiei prin orice mijloace fara permisiunea noastra este interzisa. Deoarece drepturile asupra imaginilor existente apartin unor terte parti, nu ne permitem sa oferim drepturi asupra lor.

Aceste conditii de utilizare vor fi respectate si aplicate conform legilor in vigoare din Romania.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *