Vreau sa-ti spun ceva! Imi placi!

imi placi

Vreau sa-ti spun ceva! Imi placi!

‘Imi place de tine!’ ‘Stii.. mie.. imi place… de tine..’ ‘Vreau sa-ti spun ceva! Imi placi!’ ‘Ce-ai spune daca ai afla ca te plac?!’ si inca alte cateva zeci de scenarii, bine regizate, pana la ultimul amanunt, cu momentul in care-i vei spune ca il(o) placi.

Dar sa-i spui tu? Sau sa trimiti pe cineva sa-i spuna? Prietena ta cea mai buna? Prietenul LUI cel mai bun? Cineva neutru?

Ai de ales intre a nu-i spune si a te chinui in continuare sa interpretezi fiecare gest si cuvant pe care ti-l adreseaza si a-i spune si afla in sfarsit daca-ti impartaseste sau nu sentimentele.

Daca ai trecut de toata aceasta analiza minutioasa a alesului si i-ai dat ‘ok’-ul, poti merge mai departe: spune-i ce simti pentru el. Intr-adevar, unora nu le place ca fata sa faca primul pas, dar cine-i intreaba pe ei? Glumeam, ceea ce vreau sa spun este ca asa cum nu suntem toate la fel, nici baietii nu au toti aceleasi preferinte. Asa ca nu porni de la ideea ca s-ar putea sa nu-i placa faptul ca te-ai dus tu la el. La fel de bine, s-ar putea sa fie bucuros ca a scapat de o bataie de cap.
Sa-i spui sau sa-i scrii? Pai cel mai bine e sa-i spui. In felul acesta ii vezi mimica, stii daca vestea l-a bucurat sau dimpotriva, l-a scos din sarite (sunt si unii care reactioneaza mai aiurea). Daca ii spui prin telefon sau ii scrii nu vei sti niciodata ce reactie a avut. Si de multe ori prima reactie conteaza.. te incurajeaza sa mergi mai departe sau din contra, te trezeste la realitate.

Cine sa fie mesagerul? Ia ghici.. cel mai etic, frumos, destept si cum mai vrei tu sa-i spui este sa fii propriul tau mesager. Prin altii informatia poate ajunge ori modificata ori inexacta, ceea ce este in defavoarea ta. Plus ca nu poti vedea mult-dorita reactie.
Cam asta ar fi inceputul.. restul depinde de voi.. bafta si la cat mai multa iubire! 🙂

 

 

 

 

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *