Variante de surprize pentru iubitul tau

Cum sa-ti faci prieteni online, Tutorial online, site de chat, site de matrimoniale, site de socializare, prieteni online, discutii, relatii,

Variante de surprize pentru iubitul tau, sfaturi in dragoste

Inconjurati de stresul si rutina zilnica de la birou, uitam atunci, cand ajungem acasa sa ne dedicam in totalitate celui pe care il iubim.

Variante de surprize pentru iubitul tau, variante, surprize, iubitul, sfaturi, dragoste, viata, telefonul mobil, de e-mail

Va prezentam cateva variante de a-ti surprinde placut partenerul, iata cateva sfaturi in dragoste de urmat si care uitam sa le punem in pactica in viata de zi cu zi:

  •  Abuzeaza de telefonul mobil si de e-mail

Te-ai obisnuit sa ii trimiti mesaje serioase, prin care sa ii spui doar ca iti este dor de el? Este cazul sa renunti si sa spui lucrurilor pe nume. Trimite-i un mesaj in plina zi, prin care sa ii spui cat de multi il doresti. Ai grija insa la limbaj sa nu fie mult prea obscen. Foloseste cat mai multe prescurtari, astfel incat sa devina curios. O sa fie surprins sa descoperere si o alta fata a iubitei sale.

  • Adopta o tinuta diferita

Primul pas catre o seara de neuitat a fost facut. Deja iubitul tau este curios de ce i-ai pregatit. Desi simti ca nu esti tu, incerca sa iti menti pozitia pana la capat. Ai grija ca tot ce faci poate fi intors impotriva ta. Nu uita ca mesajele au fost trimise si au si ajuns la destinatar!

  •  Pregateste terenul

Incearca sa iti aduci aminte care sunt locurile in care partenerul tau se simte cel mai bine. Este cazul ca imaginatia ta sa isi spuna cuvantul. O plimbare in aer liber poate sa faca minuni. Ai grija insa ca acasa totul sa fie pus la punct.

4. Si maine e o zi

Pregateste-te si tu pentru ce va urma. Incearca sa te concentrezi asupra „jocului” pe care i l-ai propus iubitului tau, numai dupa ce esti sigura ca a acesta a acceptat. Lasa barfa cu prietenele pe alta data, discutiile interminabile de la telefon, merita amanate o zi.

  • Comunicarea in cuplu este cea mai importanta, insa nu tot timpul.

Invata sa reduci comunicarea la simple priviri, contactul vizual este cheia in acest caz. Fac exceptie soaptele fierbinti, in care ii soptesti iubitului tau ce il asteapta.

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *