Trivia, Trivia online, Jocul Trivia pe echipe

Trivia Online, Joc Trivia, joc trivia online, trivia online pe echipe, Trivia in romana, Joaca Trivia online in limba romana, joc Trivia online pe echipe,

Trivia, Trivia online, Jocul Trivia pe echipe

Despre Trivia Online

Trivia este o noțiune folosită în mod obișnuit pentru a desemna un concurs de cultură generală, bazat pe întrebări și răspunsuri relativ simple ca formulare. Este cunoscută îndeosebi sub forma boților de trivia ce rulează pe o mulțime de canale de chat.

Bot de trivia este un program ce conține un set de întrebări pe care le pune aleatoriu la un anumit interval de timp și acordă celor care dau raspunsul corect puncte. De asemenea ține un clasament, anumite statistici, oferă posibilitatea jocului pe echipe etc. Este important pentru jucător atât furnizarea raspunsului corect la întrebare cât și tastarea lui cu rapiditate.

Cum se joaca Trivia Online?

Bot-ul de trivia afiseaza o intrebare si toata lumea are la dispozitie un anumit numar de secunde si 3 indicii pentru a raspunde corect. Prima persoana care raspunde corect primeste cele mai multe puncte. Intrebarea e pusa, scrii raspunsul corect, iti iei punctele si urci in top! Fiind un joc foarte indragit am pregatit pentru voi mai multe indicii si am ales ca robotul de trivia sa accepte mai multe raspunsuri pe care sa le premieze.

Cine poate sa joace Trivia Romaneasca pe echipe?
Cine are voie sa participe? – Toti vizitatorii chit ca sunt inregistrati sau nu, indiferent de religie, culoare sau nivel de cultura (au prioritate cei cu nickuri inregistrate). De ce au prioritate? Pentru ca astfel se evita folosirea nick-ului dumneavoastra de alte persoane si se evita posibile discutii ce pot duce usor la certuri.

Cum se porneste jocul de Trivia Online?

– Comanda de pornire a jocului Trivia Online este “!trivia”
Cum se joaca Trivia Online?

– Pentru a partecipa la joc trebuie doar sa raspunzi corect, intr-un timp cat mai scurt.

– Pentru a proteja nick-ul (porecla) trebuie sa scrii in privatul robotului !protect parola si iti va afisa urmatorul mesaj: “Protectie pentru NICk este activata. Pentru a putea fi recunoscut de acum de BooT trebuie sa te loghezi. Pentru logare: !login PAROLA (no ignore)”

Joaca trivia acum

 

Trivia, Joaca Trivia Online, Joci Trivia Online pe echipe, Joci trivia online, joaca trivia pe echipe, Trivia Online, trivia online, puzzle online, trivia
online romania, joc trivia online, trivia online cultura general, joaca trivia online, concurs cultura generala on line, teste online de inteligenta, intrebari de inteligenta si raspunsuri, joc de inteligenta online, intrebari de inteligenta, emag concurs, concursuri online cultura generala, concursuri online gratis, concursuri online cu intrebari, concursuri cu intrebari,

 

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *