Top Web Hosting

Top Web Hosting, Firme WebHosting Serioase din Romania si/sau International

Dupa cum spune si titlul acestui topic in acest articol m-am gandit sa impartasesc cu alte persoane un top al firmelor de gazduire din Romania si international, O lista cu unele din cele mai cunoscute firme de hosting din Romania cat si o mica lista cu firme din afara pentru cei care doresc gazduire care sa permita filesharing si o gazduire cat mai profitabila.

Va anunt inainte ca acest articol este un articol personal, nu este un articol realizat pentru nici o firma de gazduire si este in totalitate un articol realizat in baza diferitelor colaborari cu multe dintre firmele de hosting din Romania.

De la inceput trebuie sa ne decidem daca ceea ce dorim este o gazduire ieftina, o gazduire gratuita, o gazduire care sa aiba un raspuns rapid la accesare, o gazduire care sa aiba un bun uptime.

Companii de gazduire din Romania

  1. Hostico.Ro (Awesome Projects SRL) – Au aparut in anul 2000, serverele sunt in datacenterul GTS Telecom, gasiti pe siteo lista a clientilor.
  2. xServers.Ro ( S.C. CLAX TELECOM SRL ) – Infiintata in anul 2003, este una din cele mai mari firme de webhosting din Romania prin calitatea si profesionalismul de care au dau dovada, de asemenea xServers detine propriul datacenter din anul 2007,
  3. ClausWeb.Ro (Claus Web SRL) – Pe piata din 2001 serverele sunt in datacenterul GTS Telecom in Bucuresti. Se deosebeste de celelalte firme de gazduire pentru viteza de raspuns.
  4. HostWay Romania (Hostway Corporation) – A fost fondata in 1998, a ajuns in 13 tari, detine 15 datacentere, 17 centre operationale si peste 700 angajati, propriul datacenter in Romania a fost construit in anul 2008.
  5. RoHost.Com (ROSPOT SRL) – Pe piata de webhosting inca din anul 2000, rohost este una din primele firme webhosting din Romania, portofoliu nu este public.
  6. Romarg.Ro (ROMARG SRL) – A prins viata in anul 2001, serverele se afla in datacenterul GTS Telecom.
  7. MxHost.Ro (NET Design SRL) – Din anul 2004, propriul datacenter situat in Cluj.
  8. Edomenii.Ro (GlobeHosting) (GLOBE HOSTING Inc.) – Pe piata din 2001, serverele se afla in datacenterul EvoSwitch.
  9. HostVision.Ro (HostVision SRL) – A aparut in anul 1993 pe domeniul IT, din 2001 pe piata webhosting, iar in 2009 a devenit marca inregistrata, serverele se afla in datacenterul CHML Bucuresti.
  10. Spatiul.Ro (Space RO SRL) – Firma a fost infiintata in anul 2007, are un datacenter propriu in Iasi, Ideala pentru site-uri mici si mijlocii, stabilitate si securitate pe servere în România. Preturile la aceasta firma sunt destul de mici,  

 

gazduire din romania, Top Web Hosting, Top Webhosting din Romania, firme hosting, hosting ieftin, hosting putin, hosting gratis

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *