Top Chat Romanesti

Top Chat Romanesti – Topul Chat-urilor Romanesti

Dupa mai multe cereri ne-am gandit sa facem aici un Top Chat Romania, un top in baza a utilizatorilor acestor site de chat, Topul Chat-urilor Romanesti. Top Chat Romania: O lista cu cele mai tari chat-uri din Romania!

Despre Chat Termenul chat (la origine un cuvânt englezesc însemnând „sporovăială”, „taifas”, „discutie”; desemnează un dialog sau schimb de replici (text) scrise si transmise instantaneu între două sau mai multe persoane, prin intermediul unui canal electronic de transmitere a informatiei, de obicei în Internet.

Am aflat ce inseamna cuvantul Chat si de unde provine o sa va spun si cum se face chat-ul. Sunt mai multe tipuri de chat dintre care cel mai cunoscut este IRC.  Urmeaza apoi cele implementate direct in site de chat.

Ce este IRC-ul  ?
IRC inseamna „Internet Relay Chat”. A fost codat prima oara de Jarkko  Oikarinen in 1988. Desi a fost infiintat in Finlanda, a fost folosit in aproape  toate tarile din lume. IRC este un sistem „multi-user” pentru chat, unde oamenii  se intalnesc pe Canale (camere, locuri virtuale, de obicei cu un topic anume de  discutie) pentru a vorbi in grup sau privat. Nu este nici o restrictie a  numarului oamenilor care pot participa intr-o anumita discutie, sau numarul de  canale care pot fi infiintate pe IRC.

Cum ma conectez la Chat, IRC?

Cea mai raspandita metoda de a face chat este mIRC. mIRC este un program cu interfata in limba engleza si pana acum nu exista versiuni adaptate la alte limbi. Cu toate acestea folosirea acestui program este facila si pentru utilizatorii vorbitori de alta limba. Aproape toate butoanele, facilitatile si functiile sint usor de folosit sau de setat.

Am aflat si cum ne conectam la chat, desi numai pentru acest subiect cred ca va trebui sa facem un articol. Asa ca, deocamdata ne oprim aici cu descrierile si vom afisa mai jos Topul Chat-urilor Romanesti

Top Chat Romanesti – Topul Chat-urilor Romanesti

RomaniaChat.eu

RadioClick.ro

Chetuieste.ro

ChatRomanesc.ro

FlashChat.ro

Socializeaza.net

Chat-Online.me

ChatOnlineRomanesc.net

RomaniaChat.org

 

Aveti un chat romanesc si doriti sa apara in Top Chat Romania ? Ei bine pentru asta puteti lasa un comentariu mai jos cu linkul chat-ului respectiv si o mica descriere, inclus un banner marime medie si noi vom publica gratuit!

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *