Top 5 site-uri de torrente

Top 5 site-uri de torrente, Cele mai pupulare site-uri de torrent, torrent, torrente, site de torrent, top 5 torrent, despre torrent,

Top 5 site-uri de torrente, Cele mai pupulare site-uri de torrent

Va prezentam in acest articol Top 5 site-uri de torrente, Cele mai pupulare site-uri de torrent. Cele mai mari site-uri de descarcat fisiere de tip torrent.

Top 5 site-uri de torrente, Cele mai pupulare site-uri de torrent, torrent, torrente, site de torrent, top 5 torrent, despre torrent,

Nu cred ca exista vreo există persoană care, mai devreme sau mai târziu, să nu fi descarcat un film, un program, un joc, ori ceva muzica de pe un site de torrente. Iata deci cum ne-a venit ideea de a crea acest articol in care sa va indicam, utilizatorilor acestui site de chat si implicit al acestui server, un top al celor mai populare astfel de site-uri.

Despre Torrent

Torrent este un protocol de retea peer-to-peer pentru transferul de fisiere prin intermediul caruia utilizatorii se conecteaza direct unul la altul si descarca portiuni dintr-un fisier. Cand un utilizator descarca, el se conecteaza la mai multi utilizatori descarcand bucati din fisierul respectiv simultan, iar in acest mod se obtine o viteza de download superioara metodei clasice din browser-ul web.

Asadar iata care este in opinia noastra Top 5 site-uri de torrente, Cele mai pupulare site-uri de torrent

 

  1. Pe primul loc în top 5 site-uri de torrente se află THE PIRATE BAY, cel mai mare site de torrent din intreaga lume si poti descarca gratuit.
  2. Pe locul doi se afla un alt gigant al site-urilor de torrent, este  ISO HUNT, un site recunoscut de toată lumea datorită faptului că este gratis.
  3. Pe locul al 3-lea se afla  FILE LIST, la general dar pentru noi locul numarul 1 in Romania in ceea ce priveste acest domeniu la ora actuală, contul fiind pe bază de invitație.
  4. Locul al patrulea este ocupat de  ELITE ZONES, un site de torrente bun atat din vedere a programelor cat a jocurilor si mai ales a muzicii.
  5. Pe pozitia numarul 5 se afla  I PLAY, un site cu fișiere de calitate pe care inregistrarea este gratuita, in plus trebuie să răspunzi la câteva întrebări dar credem ca merita.

 

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *