Tipuri de sarut

Tipuri de sarut

Ce este sarutul, cate tipuri de sarut stiti voi? Stiati aceste tipuri de sarut? Ce credeti despre aceste tipuri de sarut?

Sarutul Incepatorului
O simpla intalnire a buzelor – fie va puteti freca usor buzele de ale celuilalt, fie le puteti presa usor. Aceasta atingere delicata poate fi un punct de pornire excelent. O alta varianta ar fi mangaierea reciproca a buzelor prin miscari circulare. Relaxati-va si lasati-va purtati de sarut – o adevarata incantare, cu atat de putin efort.Sarutul Fluture

Trece-ti usor genele peste buzele partenerului, pleoape, obraji, gat si peste sfarcuri, in timp ce il saruti pe piept.

Picatura

Experimenteaza urmatoarea varianta de sarut, chiar atunci cand se „incinge” atmosfera: daca esti deasupra partenerului si va sarutati cu pasiune, indeparteaza-ti usor buzele de ale lui si lasa cateva picaturi de saliva sa i se prelinga in gura.

Sarutul Oriental

Aceasta forma de sarut poate fi aplicata buzelor sau corpului partenerului. Relaxeaza-ti buzele, misca-ti circular limba si apoi impinge-o usor spre buzele sau pielea partenerului. Alternarea miscarilor este excelenta.

Sarutul Frantuzesc

Sarutul frantuzesc prevede doar atingerea varfurilor si mangaierea lor reciproca, prin miscari circulare.

Sarutul Surpriza

Cand vrei sa ii strecori senzual iubitului printre buze o bucata de ciocolata sau o bomboana, topeste-o in gura pana ii slefuiesti bine suprafata, astfel incat sa fie usor de strecurat printre buzele iubitului. Plimbati-o dintr-o gura in alta in timpul sarutului si se va starni o adevarata competitie, din care aveti de castigat amandoi.

Catelusul Neastamparat

Un sarut pasional, excelent pentru zonele erogene mai intinse, ca de exemplu: gatul, sanii (pieptul), abdomenul sau interiorul coapselor. Deschide-ti usor gura si relaxeaza-ti limba, acoperind cu „lipaieli” corpul partenerului. Pentru un efect incredibil, incearca aceasta pe pieptul partenerului, de la baza inspre sfarc, iar spre sfarsitul sarutului aplica cateva lovituri usoare cu limba.

Intinderea
In timpul unui „sarut frantuzesc”, gadila-i cerul gurii cu varful limbii. Oamenii nu prea se concentreaza asupra acestei zone, desi senzatiile create sunt de-a dreptul „explozive”.

 

Tipuri de sarut, sarutul, saruturi, sarut, sarutul frantuzesc, sarut cu limba, saruta ca o frantuzoaica, sarut pasional, saruturi pasionale, sarut in vis, sarut adolescenti, sarut apasat, sarut adevarat, sarut bine, sarut cu limba, sarut chinezesc, sarut cu muscaturi, sarut citate, sarut dulce, sarut demonic, sarut de neuitat, sarut exotic

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *