Tandrete

Tandrete, despre tandrete, Brunezel

Tandrete – despre tandrete

Brunezel ne incanta si in aceasta saptamana cu un articol in care putem citi o tema interesanta: Tandrete – despre tandrete.

Tandretea intre indragostiti si cei care iubesc, este doar o impartasire si imbogatire a celuilalt prin atingere fine prin care ceva mai profund decat asteptarile profunde. NU poti fi tandru daca nu exista sentiment, daca nu simti cu adevarat aproape persoana care este langa tine, daca nu iti place cu adevarat sa o simti aproape,daca nu doresti sa o simti aproape si daca nu iti doresti propia fiinta sa fie in apropierea ei.

Tandretea e un sentiment curat pe care il putem manifesta fata de cei pe care ii iubim romantic, insa o putem manifesta in prietenie, o putem manifesta in familie, fata de oameni, copii si natura,pentru ca defapt dincolo de granitele asocierii cu exprimarea numai la un nivel romantic. Si poate de aceea, ca nu poate fi asociata doar cu un anume tip de impartasire,tandretea este poate, pe langa cea mai delicata si mai fin patrunzatoare, si cea mai fin curpinzatoare forma de iubire.

Author: BrUnEzEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *