Statusuri penibile si analfabetii pe internet ep. 8

Statusuri penibile si analfabetii pe internet ep. 8

Statusuri penibile postate de printese si printi, pitzipoance si cocalari pe internet. Statusuri penibile si analfabetii pe internet ep. 8

Cred ca mai toata lumea care foloseste Messenger, fie el de la Yahoosau Msn, Facebook sau Twitter cu totii am aruncat o privire, voluntar sau involuntar, la mesajele pe care transmit unii sau unele prin aceste statusuri. Unerle dintre ele sunt chiar amuzante, unele sunt interesante, altele fiind ciotate filozofice. Printre acestea insa intra si categoria de statusuri penibile pe care unii le posteaza, ceva de genul: “Nu e doar prost, mai si semnalizeaza”.

Se stie ca pe internet putem intalni o varietate de tipuri de oameni, incepand de la oameni normali pana la mai tot tipul de printese sau printi, pitzipoance sau cocalari. Ei bine nici noi nu ne vom ocupa de oamenii normali, deoarece acestia nu fac stirea zilei, ne vom ocupa si noi, pentru amuzamentul celor care citesc si celor care ne viziteaza in numar cat mai mare. Ati inteles foarte bine ne vom ocupa de analfabetii de pe net si cum aceasta lume este imensa sau dupa cum spunea cineva: “Mama prostilor e mereu gravida”, ne vom ocupa de acest subiect in mai multe episoade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *