Si ce daca e virtual?

Mibbit Chat Romania, chat online romanesc, chqat online, chat romanesc,

Si ce daca e virtual? Despre viata pe chat

Anemona revine c-un articol pentru saptamana aceasta, care sa te faca si pe tine care citesti sa cugetezi putin, inainte de a intra pe acest chat online romanesc.

Si ce daca e virtual, Despre viata pe chat, chat online romanesc, chat, online, romanesc, chat online, chat romanesc, despre chat

Nu la mult timp dupa ce am descoperit radioclick.ro si aceasta comunitate de chat romanesc, am inceput sa am mici probleme, mici zic eu, cu musafirii nepoftiti care imi invadau privatul. Chiar daca am incercat sa evit discutiile cu bun simt, la un moment dat chiar am ramas fara puteri de a mai lupta cu ei … Si atunci am intrebat cum ma pot apara, nu este o cale, ceva? Asa am aflat de Mirc si mai ales de scriptul de chat setat de Caesar pe care vi-l recomand cu toata increderea si pe care-l puteti descarca de aici. Ma ajuta sa tin musafirii nepoftiti la distanta si imi ofera  libertatea de a alege cu cine vorbesc sau nu.

Din pacate sunt foarte multe persoane fara buna simt care jignesc foarte usor. Chiar ma intreb de multe ori cu ce a gresit un user care tasteaza pe main, sa-i arunc vorbe grele. Va intreb eu pe voi ce vina are el/ea ca voi aveti probleme pe care la puteti sau nu vreti sa le rezolvati? Va raspund eu: Nici o vina! Poate aceea, acel user este plecat din tara si chiar nu are cu cine schimba o vorba, intra numai pentru a socializa si este jignit doar pentru faptul ca va iese ”inainte”. Nu mi se pare corect!

”Ceea ce nu opreste legea opreste buna cuviinta” spunea si Seneca

Poate va urma …

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *