Sfaturi pentru siguranta pe chat

Sfaturi pentru siguranta pe chat, sfaturi chat, chat, online, romanesc, chat online romanesc

Sfaturi pentru siguranta pe chat:

In acest articol vreau sa va propun un subiect care poate fi util pentru toti utilizatorii de chat online romanesc, Sfaturi pentru siguranta pe chat.

Sfaturi pentru siguranta pe chat, sfaturi chat, chat, online, romanesc, chat online romanesc

Atat pentru siguranta dumneavoastra cat si pentru o cat mai buna comunicare pe chat, ne-am gandit sa propunem cateva sfaturi utile pentru utilizatorii nostri, fie ei noi sau mai vechi:
– in mediul online, multi oameni nu sunt cine se recomanda a fi si de aceea, dezvaluirea unor informatii personale poate fi riscanta.

– incearca sa-ti imaginezi cum arata persoana cu care vorbesti, dupa ceea ce spune. Daca pare ciudat, blocheaza persoana sau intrerupe comunicarea intr-un fel sau altul.

– este ok sa ai incredere in prietenii din mediul online insa fa-o fara sa te pui in pericol. Alege-ti cu grija prietenii.

– nu te duce sa te intalnesti in viata reala cu absolut oricine din mediul online. Daca totusi vrei sa o faci, stabileste un loc de intalnire public si ia cu tine un membru al familiei sau cativa prieteni.

– pastreaza intotdeauna un mod politicos si decent de a te adresa celorlalti, purtandu-te asa cum ai vrea sa se poarte si altii cu tine. Vei atrage cu siguranta prieteni noi.

– daca o alta persoana te insulta sau te hartuieste online, salveza conversatia sau copiaza tot textul conversatiei si vezi daca poti raporta acest lucru cuiva din staf-ul chatului sau site-ului respectiv. Daca nu este nici un operator online poti sa cauti cu privirea nickul Caesar, fie ca e cu litera mare sau mica si sa-i scrii ceea ce s-a intamplat sau ii poti trimite un email cu cele intamplate la mail romaniachat[at]ymail.com

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *