RomaniaChat.eu prima retea de chat cu web

Dating Online, Despre Intalniri Online, dating, intalniri online, intalniri, online, socializare, barbatii, femeile, utilizator, virtual, romania, chat, calculator

RomaniaChat.eu prima retea de chat cu web

Iata cum incet dar sigur recastigam terenul pierdut, pentru a redeveni cea mai populara retea de chat, RomaniaChat.eu prima retea de chat cu web care l-a oferit gratis.

Dintotdeauna am fost pozitivi si am continuat pe strada noastra, fara sa privim in stanga sau in dreapta, sa luptam in ceea ce credem si in ceea ce ne place, iar utilizatorii de fiecare data am incercat sa ii tinem alaturi de noi propunandu-le mereu lucruri noi si interesante. Faptul ca tot mai multi prieteni s-au implicat si au sprijinit comunitatea de chat, fiecare cum a putut (fie cu adresa noastra de site pe messenger, skype, facebook sau alte retele de socializare) a adus un mare PLUS in ochii lui nenea Google.

In ultima perioada site-ul nostru de chat pierduse foarte mult trafic si chiar din popularitate, dar nu ne-am pierdut increderea si am continuat sa facem ceea ce am facut de la inceput, sa creem un loc in care sa intram pentru a ne simti bine, pentru a ne relaxa dupa o zi stresanta de munca, pentru a cunoaste prieteni noi si nu in ultimul rand pentru ati gasi jumatatea. Chiar aceste motive sunt cele care ne da puterea de a merge mai departe si ne bucuram enorm cand stim macar cateva perechi care acum sunt impreuna fiind fericite si in plus aparand si mici ingerasi in vietile lor. Asa ca am adaugat cate un articol pe zi, am mai distribuit pe principalele retelele de socializare, ne-am mai adaugat prieteni in listele noastre, am mai construit niste aplicatii si uite asa incet incet speram sa redevenim cea mai mare retea de chat online romanesc asa cum nu demult eram. Singura retea de chat ce se putea concura ca numar de utilizatori cu reteaua Apropo. Totusi cu un surplus pentru noi deoarece puneam accent pe bunul simt al utilizatorilor, necontand doar pe un numar mare de utilizatori.

Asta este ceea ce ne dorim! Va multumim ca ne sunteti alaturi!!!

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *