ROMANIA

ROMANIA inainte si dupa Revolutie

ROMANIA inainte si dupa Revolutie, un articol despre viata de inainte si dupa Revolutie in Romania. Un articol despre Romania.

Pe timpul raposatului Ceausescu, existau bani, multi bani, salarii mari si frumoase. Existau vacante la mare si la munte. Existau legi drastice si severe. Alimentele esrau mai greu de procurat. S-a facut o crima si Ceausescu a fost omorat! Nu, nimeni , nu l-a iertat, l-au omorat. Pentru el nu a mai existat nici o sansa. Dupa ce l-au omorat, au venit in capul tarii , altii. Cine sunt acesti altii? Ion Iliescu, Petre Roman, Basescu, si altii. Niste sfinti! Au furat pana nu au mai putut! Si-au batut joc de Romania! Biata Romanie!

Oamenii, poporul, cand s-au vazut ei incoltiti, nu au mai stiut ce sa faca. Din lipsa de bani, unii au plecat peste hotare, altii s-au depravat, altii au inceput sa fure, altii sa dea in cap, altii sa-si trimita sotiile la produs. Culmea fatalitatii, acum diavolul a devenit un diavol de lux, in tara erau tot felul de bunatati, dar oamenii nu mai aveau bani, ramasesera cu ochii in soare, si cu punga goala, banii ii indesasera in buzunare cei de la conducerea tarii. Romania a ajuns sub blestem! Blestemul va exista atata timp cat oamenii nu se vor trezi de sub puterea raului. Raul a cuprins intreaga Romanie! Pana cand oamenii nu vor renunta la furat, mincina, violuri, si nedreptate, dar si nesinceritate, nimic nu se va intampla sau schimba in Romania! Dar ar mai exista o varianta, un nou guvern, un nou presedinte, si niste legi noi. Intoarcerea Romaniei cu 180 de grade. Atunci ar fi salvata Romania.

Voi ce credeti despre ROMANIA inainte si dupa Revolutie?

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *