Relatiile la distanta dureaza?

Relatiile la distanta dureaza, relatii, intalniri, matrimonianiale, chat acasa, site dating romanesc, chat video romania, chat pentru site, site intalniri romania

Relatiile la distanta dureaza?

Există situaţii diferite când doi îndrăgostiţi formează un cuplu de la distanţă. O relaţie la distanţă la fel ca şi o relaţie la apropiere necesită multă muncă, răbdare, sacrifii şi nervi.

relatie, matrimonianiale, chat acasa, site dating romanesc, chat video romania, chat pentru site, site intalniri romania

 

Este adevărat faptul că dacă ai răbdare şi există sentimente, orice cuplu poate rezista depărtărilor. Spre exemplu, dacă iubitul tău învaţă, munceşte sau trăieşte la distanţă de tine, nu trebuie să-l enervezi şi să-i scrii, să-l suni în fiecare oră. Acest lucru deranjează foarte mult şi devine obsedant în majoritatea cazurilor. Dacă vrei să ştii permenat unde este, ce face, cu cine se întâlneşte, cum petrece timpul, cel mai corect este să vorbeşti cu el în prima parte a zilei şi să-l întrebi care sunt planurile pentru ziua respectivă. Lasă-ţi prietenul să aştepte sunetul tău!

Grija excesivă este unul din motivele principale de destrămare a unor cupluri.

Ai încredere în iubitul tău! Dacă formaţi un cuplu, deja trebuie să ai încredere în jumătatea ta. Nu fă scene de gelozii în faţa calculatorului sau la telefon. Încearcă să ai încredere totală în prietenul tău şi să-i spui acest lucru. Dacă există unele momente care te deranjează, spune-i direct şi nu te eschiva. Este bine atunci când fiecare poate vorbi liber şi spune direct tot ce-l deranjează.

Sinceritatea este cheia succesului pentru un cuplu care se află la distanţă.

Nu încerca să-ţi provoci jumătatea. Sânt cazuri în care femeile iubesc să provoace partenerul pentru a vedea dacă acesta este gelos, daca ţine la ea sau dacă îi permite să iasă cu prietenele în oraş. Este o cale greşită! Dacă prietenul tău a acceptat să formeze cu tine un cuplu, pur şi simplu ai încredere în el şi nu inventa nimic.

Există cazuri când multe perechi formază un cuplu aflându-se la distanţă. Acest lucru poate fi înţeles de unii şi criticat de alţii. Aşadar: în cazul în care ai un iubit dar vă aflaţi la depărtare, merită să continui relaţia?

 

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *