Relatia dv. din mediul online merita atata efort?

Relatia dv. din mediul online merita atata efort?

Succesul relaţiilor începute pe internet s-ar putea datora faptului că internauţii sunt mai motivaţi să-şi găsească „sufletul pereche” în rândul celorlalţi internauţi, dar şi datorită eforturilor depuse de administratorii site-urilor specializate în aşa ceva, care propun utilizatorilor lor seturi de profiluri compatibile cu căutările acestora.

Persoanele care s-au cunoscut online sunt mai dispuse să se întâlnească din nou, după prima întâlnire. Şi tot aceştia deţin mai multe informaţii unii despre ceilalţi, concentrându-se pe cunoaşterea persoanei în discuţiile online.

În mediul online,se pune accent pe conversaţiile lungi, în care cei doi parteneri discută numeroase aspecte.

Fiti onest cu dv cand va ganditi de ce sunteti in aceasta relatie. Sunteti motivat de frica de a fi singur?

Ganditi-va la modul in care comunicati. Sunteti sinceri si deschisi unul cu celalalt? Puteti sa fiti voi insiva atunci cand sunteti impreuna? Va spuneti unul altuia detaliile zilnice ale vietii?

Intrebati-va daca aveti incredere in cealalta persoana. Aveti banuieli in legatura cu activitatile sau prieteniile legate cat timp nu sunteti impreuna? Increderea este importanta in orice relatie, dar la distanta, este vitala.

Ganditi-va cat de multa atentie ii acordati partenerului. Replicati imediat la e-mailuri? Sunati atunci cand spuneti ca veti suna?

Intrebati-va cat de multa pasiune simtiti pentru cealalta persoana. Asteptati cu nerabdare vizitele ei, telefoanele sau e-mailurile? Sau contactul reprezinta o corvoada?

Ganditi-va cum va trateaza partenerul. Se implica partenerul in relatie cat va implicati si dv.? Va simtiti iubit? Neglijat?

Intrebati-va daca viata dv in absenta celeilalte persoane este mai interesanta decat viata cu ea. Daca da, poate este timpul sa treceti mai departe.

Ganditi-va la planurile de viitor. Discutati despre a trai in acelasi oras in viitor? Aveti o strategie concreta pentru a indeplini acest fapt?

Ganditi-va cat de legate sunt vietile voastre. Desi veti avea vieti sociale separate, este un semn bun daca va stiti prietenii unul altuia.

Pentru a avea succes intr-o relatie,  fii ro mantik pentru a descoperi dragoste sau de ce nu marea dragoste.

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *