Regretele tarzii nu-si mai au rostul

Regretele tarzii nu-si mai au rostul, Regretele tarzii, chat online romanesc, chat, online, romanesc, chat online

Regretele tarzii nu-si mai au rostul

Dupa o mica pauza, Anemona revine cu un nou articol pentru utilizatorii acestui chat online romanesc cu web si microfon.

Regretele tarzii nu-si mai au rostul, Regretele tarzii, chat online romanesc, chat, online, romanesc, chat online

Regretele sunt acele trairi care pot sa aduca multa tristete si sentimente ca ne pot impiedica sa ajungem la fericirea deplina. Ne poate napadi gandul, ca timpul a trecut prea repede. Trebuie sa ne ascultam inima, ea este ceea care stie ce e bun pentru noi, este parerea mea si o sustin, chiar cu riscul de a fi contrazisa. Indiferent ce s-a intamplat regretele ne impiedica sa mergem mai departe si cred ca ele nu-si au rostul.
Daca ne asumam constient actiunile intreprinse ajungem sa indepartam o mare parte de frustrare care provine din acest motiv ceea ce ne v-a ajuta foarte mult, ne v-a imbunatati semnificativ psihicul nostru.
Daca vom privi lucrurile din jurunostru, oamenii de langa noi, toate situatiile ca si pe niste daruri si le vom aprecia la adevarata lor valoare vom simti cu adevarat bucuria zilei prezente. De noi depinde totul, meritam sa fim fericiti!

Eu consider regretele o barierea pe care daca Nu reusim sa o trecem, riscam sa nu ne mai putem bucura de viata si sa nu o mai traim la maxim.

Este pacat sa pierdem frumusetea vietii cu regrete, ele pot fi o ”negura” in prezentul nostrum si de ce nu, ne pot afecta viitorul daca nu vom trece peste ele.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *