Real sau Virtual?

Real sau Virtual, a fi sau a nu fi, discutii, real, virtual, comunitate de chat romanesc, chat romanesc, comunitate de chat,

Real sau Virtual? Ceva de genul a fi sau a nu fi

M-am gandit sa propun si eu articol pentru cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon, pe care putem sa-l dezbatem impreuna. Ceva de genul a fi sau a nu fi real sau virtual.

Real sau Virtual, a fi sau a nu fi, discutii, real, virtual, comunitate de chat romanesc, chat romanesc, comunitate de chat,

Cine sunt eu in spatiul online?

Uneori, lumea nu stie diferenta dintre real si virtual . Unii nu stiu, ca jocurile pe calculator sunt virtuale si jocurile in aer liber sunt cu totul altceva decat calculatorul. Unii, pe spatiul virtual sunt indrazneti si au tupeul sa faca orice doresc ei iar in realitate le e frica sa-si exprime sentimentele fata de o persoana si nici macar curajul de a spune ceva cuiva . Majoritatea oamenilor sunt asa ?

Se naşte astfel o nouă dilemă: Experimentul real sau virtual? Cât real şi cât virtual? Cum pot fi împăcate ambele obţiuni?
Stau si ma gandesc in momentul asta la Retelele de Socializare pe care toti le folosim, aici ma refer la Chat. Mi-a fost dat sa vad zilnic zeci de „nume virtuale” si fel de fel de indivizi si fiecare dintre ei folosesc aceste Retele de Socializare in felul lor. Ceea ce ma surprinde este faptul ca unii intra pentru a injura, unii pt a incerca sa-si arate „organele”, altii pentru a corecta gramatical si prea putini pentru a socializa.

Acum ma intreb daca acesti indivizi sunt asa si in viata Reala, daca fac diferenta dintre o viata Reala si cea Virtuala pentru ca stim cu toti ca pe un astfel de Chat poti fi „oricine” si „orice”. In viziunea mea si poate si in viziunea ta, a celui ce imi citeste acest articol, consider ca pe Chat intri sa evadezi un pic din viata Reala, sa pierzi timpul, sa-ti descretesti fruntea,sauiti de probleme, sa te distrezi,sa-ti faci prieteni si sa comunici.

In zilele noastre cred ca tot mai putini sunt cei ce stiu sa comunice iar asta nu cred ca e tocmai bine. Vad zilnic pe Chat indivizi ce vor sa „agate” o fata iar atunci cand sunt refuzati incep sa o injure. Ma gandesc, oare nu mai exista Respect, oare e normal sa fii asa in spatiul virtual? La aceste intrebari am sa va las pe voi sa raspundeti si de ce nu poate dezbastem chiar un subiect pe canalul principal. Sper ca acest mic articol sa va placa si daca am spus ceva „aiurea” imi cer scuze. astept raspunsuri si comentarii.

Articol realizat de Ghost

Author: Ghost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *