Puterea unui zambet :)

Puterea unui zambet, zambet, zambetul, relaxeaz─â, satisfac╚Ťie, bucurie, admira╚Ťie, ├«mbog─â╚Ťe╚Öte, suflete╚Öte

Puterea unui zambet ­čÖé

Prea des subestimăm puterea unei atingeri, a unui zâmbet, a unui cuvânt bun, a unui compliment onest, a actului de a-ţi păsa, a tuturor acelor lucruri mărunte care au mare potenţial de a schimba o viaţă.

Z├ómbetul creeaz─â starea de bine persoanei┬á├«n cauz─â ╚Öi tuturor celor cu care intri ├«n contact, creeaz─â leg─âtura care-ar trebui s─â existe ├«ntre oameni; nu mai e acel gol teribil de care to╚Ťi avem oroare;

Dispar arogan╚Ťa, snobismul, r─âutatea, l─âs├ónd loc binelui ╚Öi reciprocit─â╚Ťii; destreseaz─â, relaxeaz─â, adu satisfac╚Ťie, bucurie, admira╚Ťie, ├«mbog─â╚Ťe╚Öte suflete╚Öte.

├Än timpul z├ómbetului organele sunt mai bine irigate, oxigenate, organismul se-nvioreaza, ├«ntinere╚Öte. E leg─âtura noastr─â socio-emo╚Ťional─â.

Zâmbește și nu uită că zâmbetul suplinește de multe ori cuvintele, e instrumentul subtil, elegant al comunicării non-verbale(vezi Limbajul Trupului); un semn al limbajului mimic.

Z├ómbind, ├«╚Ťi faci via╚Ťa mai u╚Öoar─â , e╚Öti mai optimist, transmi╚Ťi un mesaj de mai bine; nu degeaba se spune c─â umorul men╚Ťine ╚Öi ├«nfrumuse╚Ťeaz─â via╚Ťa ├«ntr-un mod pl─âcut!

Adavarata via╚Ť─â nu const─â ├«n bani, prestigiu social, faim─â, ci┬á├«n puterea unui z├ómbet care mut─â mun╚Ťii, respect, iubire, ├«n╚Ťelegere. ╚śtiu, ai nevoie de bani, dar nu deveni sclavul lor!
Ceea ce va rămâne din noi, cu-adevărat, e ceea ce am dăruit, nu ceea ce am primit!

Puterea unui zambet nu poate fi contestata de nimeni: un zambet te ajuta atunci cand tu nu crezi ca te vei mai ridica de jos, un zambet ii poate arata celui de langa tine cat de mult inseamna pentru tine, un zambet te poate ajuta sa destinzi atmosfera tensionata de la birou, cu un zambet le poti multumi parintilor tai ca au fost langa tine mereu, cu un zambet poti intoarce totul in favoarea ta.

Incearca! Iti vei da seama cat de important e sa daruiesti fiecaruia cea mai de pret comoara: zambetul!

Pe tine ce sau cine te face să zâmbești?

 

 

Author: roz

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *