Petrecere de Revelion 2019 pe chat

petrecere de Revelion 2019 pe chat, petrecere de Revelion, Revelion 2019 pe chat, Revelionul 2019 pe un chat romanesc, Revelionul 2019, pe un chat romanesc, Revelionul, 2019, chat romanesc, Revelion, Revelion 2019, chat online romanesc,

Petrecere de Revelion 2019 pe chat online romanesc

Esti invitat la petrecere de Revelion 2019 pe chat online romanesc. Ai ocazia sa faci trecerea dintre ani alaturi de fete, baieti, femei si barbati din Romania.

Revelionul 2019 este acel moment in care toata lumea, fie ca se afla la un restaurant, intr-o piata, acasa in fata televizorului sau pe un chat online romanesc vor numara cu voce tare trecerea in noul an. Ca sa nu mai spun ca acest eveniment se intampla exact in anul cand se indeplinesc 100 de ani de la Unirea Romaniei. Astfel, ne-am gandit de ce sa nu facem din acest eveniment un moment special? Fie ca ai unde si cu cine, fie ca intri doar pentru un salut raspid, fie ca vrei sa petreci acest eveniment alaturi de noi, cineva va fi aici. De aceea, pune-ti din bautura preferata intr-un pahar, iar la numaratoarea inversa ridicati paharul si sa ciocniti alaturi de cei care vor fi online atunci.

Muzica este in general, unul dintre cele mai importante ingrediente pentru a avea o distractie pe cinste. De aceea, noi avem Radio Click Romania cu muzica buna, muzica noua sau oldies cu un moderator la dispozitia celor aflati pe acest chat romanesc. Pe langa muzica de la radio va propunem si multe jocuri online gen Trivia online sau Scrabble online.

Anul Nou este sarbatorit prin diferite traditii si obiceiuri diverse de la popor la popor, insa peste tot se manifesta credinta unui nou început şi speranta unui viitor mai bun. In Italia, mai precis in Napoli, se arunca de pe fereastra direct in strada obiecte vechi pentru a face loc celor noi. Ceea ce se spera lasand vechiul an pentru Anul Nou. In Belarus, femeile nemaritate se intrec in jocuri de forta pentru a afla cine se marita mai devreme. Rusii, sa bea sampanie la ora 12 iar apoi sa tina ferestrele si usile deschise pentru a facilita intrarea Anului Nou. In Danemarca, unul dintre obiceiuri este acela de a sparge farfurii de usile prietenilor. Cat masi multe farfurii sparte = cat mai multi prieteni. In Spania, trebuie sa mananci 12 bobite de struguri la primele 12 secunde ce reprezinta cate o dorinta pentru fiecare luna a Anului Nou ce urmeaza. Ceva asemanator au si in Portugalia, singura diferenta fiind ca in loc de struguri se vor inlocui cu smochinele. Tot 12 si tot pentru 12 dorinte a anului ce urmeaza.

Revelionul 2019 pe un chat romanesc

Daca nu stii programul pentru Revelionul 2019 pe un chat romanesc e simplu: Incepe undeva in jurul orei 21,00 si va dura pana dimineata sau pana cand ultimul invitat va pleca.

Author: Caesar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *