Partenerul ideal

Partenerul ideal

Partenerul ideal Cauti partenerul potrivit, cel care sa te completeze, sa fie jumatatea ta? Citeste acest articol despre partener potrivit, marea dragoste.

Pentru multi dintre noi, ideea de a gasi acea iubire adevarata care sa dureze toata viata pare o sansa aproape inexistenta. Toti credem ca un astfel de lucru nu poate fi programat si ca tine mai mult de noroc. Dar cum ar fi daca ai privi cu mai mult realism situatia si ai reusi sa-ti gasesti intr-adevar perechea ideala?

Se pare ca intotdeauna alergi dupa acelasi tip de partener – si apoi suferi dezamagire dupa dezamagire cand relatiile tale esueaza? Atunci se pare ca ceea ce pare a fi „genul tau” este cea mai proasta alegere pentru tine. Ar trebui sa-ti provoci putin prejudecatile si sa-ti cauti un partener care, in mod normal, nici nu ti-ar fi atras atentia. Sau poti sa-ti cauti persoana potrivita intr-un cu totul alt loc si folosind o abordare total diferita.

Daca te poti privi cu alti ochi si te poti vedea si altfel decat crezi ca esti acum, atunci ai mari sanse sa cunosti persoane dintr-un mediu diferit si sa gasesti exact ceea ce cauti. Nu trebuie neaparat sa te transformi intr-un „regizor al relatiei” si sa construiesti ceva artificial, ci mai degraba trebuie sa iesi din stereotipiile care ti-au blocat modul de gandire, limitandu-ti sansele de a avea succes.

Daca nu te cunosti inca foarte bine, incearca un test de personalitate pentru a afla ce fel de persoana esti si poate chiar ce fel de persoane ti se potrivesc. Analizeaza cu atentie motivele care au dus la esecul relatiilor anterioare si incearca sa le previi pe viitor sau poate chiar sa elimini definitiv cauza acestora.

Totusi, in ciuda tuturor acestor lucruri, multi dintre noi prefera sa lase in grija norocului gasirea iubirii adevarate. Inca ne mai agatam cu disperare de povestea „Cenusaresei” – ca se va intampla sa recunoastem dintr-o multime de oameni acea persoana care va fi, fara nici o urma de indoiala, partenerul perfect pentru noi. Dar daca ne vom pune toate sperantele intr-o astfel de intamplare pentru a ne gasi fericirea, cu siguranta vom face o mare greseala. Chiar daca o astfel de afinitate nu poate fi planuita, pentru a avea o relatie fericita si de lunga durata, trebuie totusi sa depunem putin efort.

Asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la tot farmecul si placerea descoperirii iubirii. Mai degraba este vorba de gandirea pe termen lung. Persoanele care au trecut prin mai multe esecuri sentimentale sau care au fost prinse in aceleasi probleme devastatoare ale vietii de cuplu, ar trebui sa se gandeasca serios la atitudinea pe care o au fata de gasirea unui partener potrivit.

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *