Online

Chat Romania, Chat Romanesc Online, Chat cu Web

Romania Chat  iţi urează Bun Venit pe cea mai mare comunitate de Chat cu Web. Aici este Chat Romania, cel mai tare Chat Romanesc Online cu fete si baieti.
Vrei sa cunosti persoane noi din intreaga lume si sa iti faci prieteni? Desi nu este un site de matrimoniale online pe www Romania Chat este locul in care poti comunica cu persoane din Romania si strainatate, poti face schimb de id-uri sau poti chiar sa iti gasesti dragoste adevarata.  Tot ce trebuie sa faci este sa apesi mai repede pe tasta Conecteaza.
Discutii online pe canal sau chat privat cu fete si baieti, femei sau barbati.  Poţi folosi gratuit chatul nostru prevăzut cu audio şi video (webcam) si poti sa discuti cu mai multe persoane in acelasi timp.
Pentru securitatea Dumneavoastra, situl nostru cât şi serverul sunt protejate de firewall şi antivirus.  Camerele de chat sunt securizate şi moderate de echipa noastră de admini şi moderatori non stop, 24 de ore din 24, 7 zile din saptamana.

Regulament Chat

1. Principala limba vorbita pe chat este limba  romana.
2. Nu folositi cuvinte obscene, ofensatoare,  injurii si nici prescurtari ale acestora, ori un limbaj licentios – afirmatiile  cu continut pornografic, propagandistic, imoral, discriminatoriu sunt interzise.
3. Nu scrieti cu majuscule.
4. Nu se redau conversatii sau fragmente de  conversatii din ferestrele de privat.
5. Nu va repetati propozitiile(mai mult de 2  ori), chiar daca vi se par importante.
6. Ascultati opiniile si sfaturile  operatorilor, in contextul in care va privesc.
7. Spam-ul, invitatiile pe alte canale si in  general reclama de orice fel, atat public cat si privat, sunt interzise. Se  INTERZICE fara nici un fel de exceptie, folosirea userilor de pe chat ca  mediu/tinta de publicitate sau orice alt fel de informatii ce indeamna userii  sa vina/vada/cumpere/etc. un serviciu/produs/etc.
8. Jignirea, hartuirea si insultarea  utilizatorilor sau adminilor, indiferent de provocare sau context, nu sunt  permise.
9. Folosirea invectivelor, a limbajului trivial  si a injuriilor nu sunt permise.

 

Extinde Chat pe
toata pagina


 

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *