Online vs Offline

Online vs Offline - Intalniri online, Online vs Offline, intalniri online, online, offline,

Online vs Offline – Intalniri online

Tehnologia iti permite “luxul” de a avea intalniri online. Au apus demult zilele in care daca ii spuneai unei persoane ca esti interesat/a de intalniri online respectiva te-ar fi privit ciudat. Chat room-urile au luat locul intalnirilor adevarate iar site-urile de intalniri online nu mai au acea eticheta negativa din trecut. Intalnirile pe internet au devenit la moda, intrecand orice granite, insa la fel sa intamplat si cu problemele cauzate de acestea.

Online vs Offline - Intalniri online, Online vs Offline, intalniri online, online, offline

E foarte usor sa ai intalniri online – e foarte usor sa pui ochii pe un avatar si sa cazi prada cuvintelor unei persoane – e foarte usor sa ai de-a face cu gunoaie care se prezinta ceea ce nu sunt. Online o multime de oameni se prezinta fals, au motivele lor de a face acest lucru, unii sunt casatoriti si nu vor sa fie descoperiti, altii au copii si nu vor sa fie vazuti online, iar altii sunt simple gunoaie care cauta sa obtina partide de sex cu oricine. Poate ca tu esti o persoana corecta cu intentii cat se poate de bune, dar asta nu te scuteste de probleme, de suferinte, de nimic – nu te baza pe faptul ca tie nu ti se poate intampla.

Daca esti atras/a de ideea de a avea intalniri online, ar trebui sa realizezi ca vei interactiona de la distanta prin cuvinte…in cel mai fericit caz prin web-cam. Pana ajungi sa vezi adevarul fata in fata respectivul/a iti poate spune exact ce vrei tu sa auzi pentru a-si indeplini scopul. Cel mai probabil iti va ascunde o multime de lucruri, e in interesul lui sa te tina departe de adevar – doar nu ai vrea sa aflii ca e casatorit si ca are 3 copii cu 4 neveste sau ca datoreaza sume importante la 5 banci. Din nou, nu toate persoanele vor face acest lucru, dar merita sa-ti asumi riscul de a lasa garda jos intr-un mediu in care 99% din “useri” nu sunt onesti?

 

 

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *