O lume virtuala sau chat romanesc

O lume virtuala sau chat romanesc, O lume virtuala, chat romanesc, lume virtuala, Anemona

O lume virtuala sau chat romanesc

Anemona ne propune in aceasta saptamana un articol interesant atat pentru cei ce folosesc o lume virtuala sau chat romanesc cat si pentru cei ce vor folosi.

O lume virtuala sau chat romanesc, O lume virtuala, chat romanesc, lume virtuala, Anemona

De multe ori am auzit spunand: „dar e doar virtual” sau „ce poti sa ceri sau sa astepti de la un chat romanesc”. Ei bine dragilor, chiar daca e mediu virtual trebuie sa dai dovada de respect, intelegere, prietenie si pe urma restul … Cel putin, pe acest chat romanesc, bunul simt este indispensabil. Totusi multi intra si agata de prima persoana pe care o intalnesc datorita lipsurilor din viata de zi cu zi. Si iar ma vad nevoita sa-i avertizez pentru a nu fi chiar atat de increzatori sau cum am auzit de curand o expresie: „sa nu fie de Botosani” si „sa nu puna botul” la orice vrajeala sau abureala. In consecinta recomand cu caldura tuturor celor care intra pe chatul RomaniaChat sau RadioClick sa nu-si puna sufletul si starea lor pe o ”tava”. Sa avem rabdare, timpul rezolva totul si ”proba de foc”.

Realitatea virtuala este locul unde gasim de toate  ,inclusiv dragoste. Numarul cuplurilor care s-au cunoscut in medu online creste si chiar daca suntem sceptici sunt cupluri care dupa ce au trecut ”proba de foc”, proba intalnirii fata in fata sunt impreuna si fericiti. Insa cu toate astea in jurul nostru sunt multi oameni singuri, tristi care chiar se plang de aceasta stare a lor. Dar Nu fac nimic sa indrepte aceasta ”stare” si iata ca pentru ei vin si cu o solutie o rzolvare pentru a alunga orice plictiseala si pentru a alunga orice stare de tristete sau solitudune: intra pe chat-ul Radio Click.

Poate gresesc  ,dar e parearea mea, nu de multe ori dupa ce am refuzat politicos sa dau detalii despre mine … pentru simplul motiv ca nu sunt in cautare, am fost jignita cu mare usurinta … dar asta nu m-a oprit sa intru si sa ma simt bine alaturi de alte persoane care au sau nu aceleasi aptitudini si hobbyuri ca si mine.

Pana la urmatorul articol, Anemona va pupa …

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *