Mesaje de Valentine’s day

Mesaje de Valentine’s day, mesaje de Sf. Valentin, mesaje de Ziua îndrăgotiților, Valentine’s day, Sf. Valentin, Ziua îndrăgostiților, Mesaje Valentine’s day, mesaje Sf. Valentin, mesaje Ziua îndrăgotiților,

Mesaje de Valentine’s day | Sf. Valentin | Ziua îndrăgostiților

Alege cele mai frumoase mesaje, declarații, urări, sms-uri și mesaje de dragoste de Valentine’s day, sf. Valentin, ziua îndrăgostiților.

Am pregătit pentru voi o colecție cu cele mai frumoase mesaje de Valentine’s day de trimis persoanei iubite. Citește aceste mesaje de sf. Valentin și profită de ziua îndrăgostiților pentru a-i face declarații de dragoste cui dorești tu. Am pregătit pentru voi mai multe urări, SMS-uri şi mesaje de dragoste pe care le puteţi trimite persoanei iubite.

Ziua Îndrăgostiţilor este o bună ocazie de a demonstra persoanei iubite sentimentele pe care simţiţi. De aceea, fie un mesaj, fie o urare sau o declaraţie de dragoste este întotdeauna bine primită. Cele mai frumoase mesaje de dragoste și declarații de iubire scrise vreodată, te vor ajuta să îți surprinzi persoana iubită în momente pline de romantism. Orice gest de dragoste trebuie însoțit de un mesaj care să mențină sau să aprindă flacăra iubirii. Am pregătit o serie de mesaje de valentine’s day haioase și mesaje de Dragobete. Aceste mesaje de ziua îndrăgostiților te pot ajuta să îți dezvălui sentimentele față de persoana iubită.

Mesaje de ziua îndrăgostiților

“Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!”

“Îţi mulţumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam că există, îţi multumesc pentru tot.”

„Fără dragoste suntem orfani de toate, fără pasiune suntem ca o moară de vânt spânzurată în vid!”

Tu ma faci sa rad. Tu ma faci sa plang. Tu ma faci sa simt ca traiesc. Tu ma faci strig: Te iubesc!

„Să nu crezi că poţi stabili cursul iubirii caci ea daca te considera vrednic îţi va îndrepta ea cursul!…”

„Anul acesta m-am gandit sa petrecem ziua de Sf. Valentin intr-un mod curat si sanatos. Hai sa ne intalnim sub dus!”

” Ziua în care te-ai născut sigur era ploioasă, dar nu era ploaie, cerul plângea pentru că pierduse cel mai frumos înger! “

“Oricât de speciale ar fi cuvintele nici măcar nu pot să înceapă să-ţi spună despre toată dragostea pe care ţi-o port în suflet.”

“Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tău, te-aş strânge în braţe şi aş spune “Uite asta”.

Daca imi dai sansa de a-ti demonstra ca suntem suflete pereche, imi voi petrece fiecare zi din viata sarbatorind Ziua Indragostitilor cu tine!

“Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 min, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.”

“Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă”

Mesaje de sf. Valentin

“Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!”

“Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere.”

“Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine`s Day îţi reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, minunea vieţii mele!”

“Cineva a întrebat ce îi face pe oameni fericiţi. Unii au răspuns că bogăţia, alţii – celebritatea. Mă gândeam la asta atunci când am primit SMS-ul de la tine. Am zâmbit şi am răspuns că pe mine asta mă face fericit.”

“De Sfântul Valentin vreau să-ţi spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atenţiile pe care mi le faci şi modul în care îmi înseninezi viaţa.”

„Dumnezeu ne-a dat 2 picioare să mergem, 2 mâini să ţinem, 2 ochi să vedem, 2 urechi să auzim, dar de ce ne-a dat o singura inimă? Pentru că pe cealaltă i-a dat-o altcuiva ca tu să o găseşti.”

„Dragostea e un munte pe care îl urci râzând şi îl cobori plângând. E o taina pe care îndrăgostiţii o ascund de frica lumii…. când taina e descoperita dragostea se stinge ca un clişeu fotografic expus la lumina.”

 

Dacă cunoști și tu mesaje de ziua îndrăgostiților frumoase, poți să ni le propui pe pagina noastră de facebook sau chiar pe pagina noastră de chat mobil romanesc.

Author: Caesar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *