Mesaje de la multi ani pentru cumnata mea

Mesaje de la multi ani pentru cumnata mea, urari pentru cumnata mea, urari de la multi ani pentru cumnata mea, mesaje si urari de la multi ani pt cumnata, Mesaje de la multi ani pentru cumnata mea tpu, urari pentru cumnata mea tpu, urari de la multi ani pentru cumnata mea tpu, mesaje si urari de la multi ani pt cumnata tpu,

Mesaje de la multi ani pentru cumnata mea

Cauti mesaje de la multi ani pentru cumnata si urari de la multi ani pentru cumnata mea? Alege mesaje si urari de la multi ani pt cumnata mea.

Multi cauta in ziua de astazi urari de la multi ani pentru cumnata mea tpu. De aceea propun aici o colectie de mesaje de la multi ani pt cumnata mea tpu, urari pt cumnata mea din care sa te inspiri.

La multi ani, cumnata mea!

Nu te-am uitat si iti doresc sa ai o zi plina de impliniri.

Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie.

Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!

Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI !

Urari pentru cumnata mea

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii.

Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet.

Sa fii mereu tanara, frumoasa si cu acelasi spirit vesel. Sa nu ne uiti nici la 100 de ani. Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite.

Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!

Draga mea cumnata, iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita si sa ai parte numai de raze de soare in viata ta. Iti urez un sincer La Multi Ani!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume/nastere, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite! Sa fii inconjurata numai de lume care te iubeste si care iti vrea binele!

Daca esti interesat poti arunca o privire si peste aceste Mesaje de La Multi Ani scurte si frumoase sau Mesaje de La Multi Ani pentru cea mai buna prietena. Daca vrei sa propui si tu mesaje de la multi ani pentru cei dragi, contacteaza-ne pe pagina de facebook.

Author: Caesar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *