Merita sa traiesti o iubire interzisa?

 Merita sa traiesti o iubire interzisa?

Merita sa traiesti o iubire interzisa? Cine poate decide o iubire interzisa, Credeti in relatii / iubiri interzise?

Merita sa-ti petreci o viata cautand in alte fiinte, in alte iubiri, in alte relatii ceea ce ar trebui sa stii ca se afla in tine, de fapt? Raspunsul se masoara dand valoare pe o scara de la 1 la 100 starii de fericire pe care o simtiti chiar acum, chiar in acest moment…Si apoi puteti raspunde la aceasta intrebare: chiar merita sa traiesti un razboi al iubirilor interzise?

Pentru ca este posibil sa fiti prins in valtoarea acestor iubiri interzise, un moment de respiro si de evaluare obiectiva, gen pierderi-beneficii, cred ca este util pentru linistea, multumirea si starea de bine a fiecaruia.
Starea de libertate se gaseste in interiorul fiecaruia dintre noi. Este o pierdere enorma de timp si de resurse sa o cautam in afara noastra. Important este sa stim cum sa o cautam. Nu poti gasi o stare autentica, pentru ca ti-o da cel sau cea de langa tine. Starile sunt in noi. Chiar si starea de iubire. De noi si nu de ea sau de el depinde starea de implinire sau fericire. Din pacate, oamenii pierd o viata uneori si platesc cu suferinta si durere inimaginabila, cautand alti parteneri, alte iubiri si nu gasesc niciodata ceea ce cauta…

Cu greu gasesti o persoana adulta, fie ea barbat sau femeie, care sa nu fi cunoscut, casatorita fiind, aceasta indragostire nepermisa, neprevazuta in certificatul eliberat la Starea Civila. Unele persoane dau curs acestor iubiri. Altele incearca sa le reprime. Indiferent insa de felul in care alegem sa ne manifestam, aceste iubiri interzise ne dau batai de cap si sunt generatoare de intrebari existentiale si de probleme de cuplu. Daca, in adolescenta, „dusmanii“ de care ascundeam nepretuitele iubiri erau parintii, in casnicie avem de-a face cu un adversar de-a dreptul machiavelic, mult mai de temut, mai abil si mai periculos.

Exista multe feluri de relatii in jurul nostru. Noi, oamenii, le exersam, incepand chiar cu dragostea adolescentina, pe care o ascundem, crezand ca este interzis sa iubesti la acea varsta. Cand ajungem adulti casatoriti, la casa noastra, suntem deja experti in arta disimularii…

 

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *