Jocuri Online, Scrabble Online, Trivia Online, Fazan Online, Spanzuratoarea

Cele mai tari jocuri online, gratis, joc online gratis, joc online, jocuri online, pe IRC Chat, irc chat, Scrabble Online, Trivia Online, Fazan, Spanzuratoarea, jocuri Online de cultura generala, cultura generala,

Jocuri online gratis, joc online gratis pe IRC Chat

Cele mai tari jocuri online gratis, joc online gratis pe IRC Chat. Scrabble Online, Trivia Online, Fazan, Spanzuratoarea, jocuri Online de cultura generala.

Trivia online

Pe www.RomaniaChat.eu este cel mai bun loc poti juca Trivia Online pe echipe, locul unde poti juca trivia si alte jocuri online. Intrebarea e pusa, scrii raspunsul corect, iti iei punctele si urci in top!  Joaca trivia online gratuit. Jocul este simplu.. robotul de trivia afiseaza o intrebare si toata lumea are la dispozitie un anumit numar de secunde pentru a raspunde corect. Prima persoana care raspunde corect primeste punctele! In camera #Trivia este un joc de trivia online cu peste 20000 intrebari in prezent.

Scrabble online

Scrabble este un joc în care participantii formeaza cuvinte prin plasarea de litere pe o tabla având dimensiunile de 15×15 patratele. Cuvintele se pot forma pe orizontala sau pe verticala, precum la cuvinte încrucisate, iar punctajul obtinut este mai mare atunci când literele folosite sunt mai rare (mai valoroase)

Fazan online

Joc Fazan Online Un joc de logica deosebit de important si de interesant in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa gasesti toate cuvintele, raspunsurile corecte la cuvintele propuse de robotelul Fazan sau de ceilalti jucatori.

Jocul Fazan Online va trebui sa alcatuiesti raspunsurile corecte la intrebarile noului joc fazanul care desi nu este cu fazani este unul dintre cele mai vechi jocuri de logica si de cultura generale.

Tot aici se mai poate juca, jocul Spanzuratoarea sau chiar si UNO. Pentru cei care nu stiu, UNO pe IRC este jocul macaua. Va asteptam.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *