Intalneste fete din Targu Jiu

Intalneste fete din Targu Jiu, chat fete din Targu Jiu

Intra si tu pe cea mai mare comunitate chat romanesc cu fete din Targu Jiu. Agata fete frumoase din Targu Jiu si scoate-le la un cico. Intalneste fete din Targu Jiu.

Cu totii stim ca este mult mai usor sa-ti faci prieteni in mediul online decat in viata reala. Cu siguranta atunci cand vezi o persoana interesanta pe strada, nu poti sa te duci la ea pur si simplu si sa-i ceri prietenia: „vrei sa fim prieteni?” Daca ai face asa in cel mai bun caz, ai parea un/o ciudat/a. Totul se schimba pe o retea de socializare sau un canal de chat romanesc unde esti inregistrat, daca primesti un mesaj care te anunta ca un anume fetisoara/baietas cu nick „Sufletel” ti-a trimis o cerere de prietenie.

Totusi, atat prietenia pe retele de socializare sau canalele de chat romanesc cu fete din Targu Jiu este bine sa fie guvernata de anumite reguli, atat pentru siguranta ta cat si pentru o relationare mai facila in mediul online. Doar cu ajutorul unor reguli inainte stabilite si cu ajutorul unor recomandari, vei invata cum sa-i determini pe altii sa-si doreasca sa-ti devina prieteni. Agata si tu pe aceasta comunitate, fete frumoase din Targu Jiu si scoate-le la un cico sau chiar la un Pub unde sa va cunoasteti mai bine.

Despre Targu Jiu Targu Jiu reprezinta cel mai apropiat oras de satul natal al lui Constantin Brancusi. Ansamblul sculptural este, incontestabil, una dintre cele sapte minuni ale României, poate chiar cea mai mare. Printre multe acte puncte de interes Targu Jiu gazduieste 3 sculpturi ale lui Brancusi: Coloana infinitului (cu o înălţime de 29,35 metri), Poarta Sarutului si Masa Tacerii, in aer liber. Acestea au fost dedicate eroilor judetului Gorj din primul razboi mondial si Asociatiei Femeilor Gorjene care si-au dat viata pentru apararea pamantului stramosesc in timpul luptelor de la Marasesti in anul 1917 „Aici-spune un document contemporan-batranii, femeile, cercetasii si copii Gorjului au oprit navala vrajmasa, aparandu-si cu vitejie caminurile”. O impresionabila gandire care exista si in prezent in mintea unui gorjan adevarat.

Inainte de a intra pe chat vom incerca sa-ti dam cateva sfaturi pentru siguranta:

– in mediul online, multi oameni nu sunt cine se recomanda a fi si de aceea, dezvaluirea unor informatii personale poate fi riscanta.

– incearca sa-ti imaginezi cum arata persoana cu care vorbesti, dupa ceea ce spune. Daca pare ciudat, blocheaza persoana sau intrerupe comunicarea intr-un fel sau altul.

– este ok sa ai incredere in prietenii din mediul online insa fa-o fara sa te pui in pericol. Alege-ti cu grija prietenii.

– nu te duce sa te intalnesti in viata reala cu absolut oricine din mediul online. Daca totusi vrei sa o faci, stabileste un loc de intalnire public si ia cu tine un prieten.

– daca o alta persoana te insulta sau te hartuieste online, salveza conversatia sau copiaza tot textul conversatiei si vezi daca poti raporta acest lucru cuiva dintre operatorii online.

– pastreaza intotdeauna un mod politicos si decent de a te adresa celorlalti, purtandu-te asa cum ai vrea sa se poarte si altii cu tine. Vei atrage cu siguranta prieteni noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *