Intalneste fete din Sebes

Intalneste fete din Sebes, chat fete din Sebes, fete din Sebes, chat romanesc cu fete din Sebes, fete frumoase din Sebes, chat fete Sebes,

Intalneste fete din Sebes, chat fete din Sebes

Intra si tu pe cea mai mare comunitate chat romanesc cu fete din Sebes. Agata fete frumoase din Sebes si scoate-le la un film. Intalneste fete din Sebes.

Despre Sebes – Sebeș este un municipiu din județul Alba, din regiunea Transilvaniei si are o populație de aproximativ 27.000. Sebeș se numea inainte Sebeșul Săsesc, ceea ce în dialectul săsesc se spune Melnbach, în limba germană se spune Mühlbach (Pârâul Morii), în limba maghiară Szászsebes ori Sebes, iar în limba latină Sabesium.

In centrul orasului se afla unul dintre cele mai importante puncte turistice, Monumentul Eroilor Români din Al Doilea Război Mondial, care a fost dezvelit în anul 1958, fiind ridicat pentru cinstirea memoriei eroilor români căzuți în Al Doilea Război Mondial. Monumentul este de tipul placă memorială, fixată pe un soclu simplu din beton, înalt de 1 m. Pe placă este un înscris comemorativ: „În amintirea eroilor căzuți în lupta contra fascismului“.

Inainte de a intra pe chat vom incerca sa-ti dam cateva sfaturi pentru siguranta:

– in mediul online, multi oameni nu sunt cine se recomanda a fi si de aceea, dezvaluirea unor informatii personale poate fi riscanta.

– incearca sa-ti imaginezi cum arata persoana cu care vorbesti, dupa ceea ce spune. Daca pare ciudat, blocheaza persoana sau intrerupe comunicarea intr-un fel sau altul.

– este ok sa ai incredere in prietenii din mediul online insa fa-o fara sa te pui in pericol. Alege-ti cu grija prietenii.

– nu te duce sa te intalnesti in viata reala cu absolut oricine din mediul online. Daca totusi vrei sa o faci, stabileste un loc de intalnire public si ia cu tine un prieten.

– daca o alta persoana te insulta sau te hartuieste online, salveza conversatia sau copiaza tot textul conversatiei si vezi daca poti raporta acest lucru cuiva dintre operatorii online.

– pastreaza intotdeauna un mod politicos si decent de a te adresa celorlalti, purtandu-te asa cum ai vrea sa se poarte si altii cu tine. Vei atrage cu siguranta prieteni noi.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *