Intalneste fete din Husi

Intalneste fete din Husi, chat fete din Husi, fete din Husi, chat romanesc cu fete din Husi, fete frumoase din Husi, chat fete Husi,

Intalneste fete din Husi, chat fete din Husi

Intra si tu pe cea mai mare comunitate chat romanesc cu fete din Husi. Agata fete frumoase din Husi si scoate-le la un film. Intalneste fete din Husi.

Despre Husi – Huși este un municipiu din județul Vaslui si se afla in Moldova. Husi se afla aproape de frontiera de est a țării, fiind format dintr-o singură localitate de rang III, cu aproximativ 26.000 de locuitori.

Principalele monumente ale orasului Husi:

  • Statuia lui Ștefan cel Mare – realizată din bronz de sculptorul Gheorghe Alupoae și amplasată în 1995 în curtea Episcopiei
  • Grupul statuar „Slavă eroilor români” ridicat în memoria Eroilor din Primul Război Mondial (VS-IV-m-B-06915) – realizat de sculptorul Mihai Onofrei și amplasat în 1928 în Parcul Rodina
  • Bustul lui Dimitrie Cantemir – realizat din piatră albă de sculptorul Iftimie Bârleanu și amplasat în centrul civic al orașului
  • Bustul lui Alexandru Ioan Cuza – realizat din piatră albă de sculptorul Vasile Aciobăniței și amplasat în 1959 în parcul din fața Liceului “Cuza Vodă”
  • Bustul lui Mihail Kogălniceanu – realizat din piatră albă de sculptorul Vasile Aciobăniței și amplasat în 1959 în fața Colegiului agricol “Dimitrie Cantemir”, pe strada Mihail Kogălniceanu

Inainte de a intra pe chat vom incerca sa-ti dam cateva sfaturi pentru siguranta:

– in mediul online, multi oameni nu sunt cine se recomanda a fi si de aceea, dezvaluirea unor informatii personale poate fi riscanta.

– incearca sa-ti imaginezi cum arata persoana cu care vorbesti, dupa ceea ce spune. Daca pare ciudat, blocheaza persoana sau intrerupe comunicarea intr-un fel sau altul.

– este ok sa ai incredere in prietenii din mediul online insa fa-o fara sa te pui in pericol. Alege-ti cu grija prietenii.

– nu te duce sa te intalnesti in viata reala cu absolut oricine din mediul online. Daca totusi vrei sa o faci, stabileste un loc de intalnire public si ia cu tine un prieten.

– daca o alta persoana te insulta sau te hartuieste online, salveza conversatia sau copiaza tot textul conversatiei si vezi daca poti raporta acest lucru cuiva dintre operatorii online.

– pastreaza intotdeauna un mod politicos si decent de a te adresa celorlalti, purtandu-te asa cum ai vrea sa se poarte si altii cu tine. Vei atrage cu siguranta prieteni noi.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *