Intalneste fete din Giurgiu

Intalneste fete din Giurgiu, chat fete din Giurgiu, fete din Giurgiu, chat romanesc cu fete din Giurgiu, fete frumoase din Giurgiu, chat fete Giurgiu,

Intalneste fete din Giurgiu, chat fete din Giurgiu

Intra si tu pe cea mai mare comunitate chat romanesc cu fete din Giurgiu. Agata fete frumoase din Giurgiu si scoate-le la un film. Intalneste fete din Giurgiu.

Cu totii stim ca este mult mai usor sa-ti faci prieteni in mediul online decat in viata reala. Cu siguranta atunci cand vezi o persoana interesanta pe strada, nu poti sa te duci la ea pur si simplu si sa-i ceri prietenia: „vrei sa fim prieteni?” Daca ai face asa in cel mai bun caz, ai parea un/o ciudat/a. Totul se schimba pe o retea de socializare sau un canal de chat romanesc unde esti inregistrat, daca primesti un mesaj care te anunta ca un anume fetisoara/baietas cu nick „Sufletel” ti-a trimis o cerere de prietenie.

Totusi, atat prietenia pe retele de socializare sau canalele de chat romanesc cu fete din Giurgiu este bine sa fie guvernata de anumite reguli, atat pentru siguranta ta cat si pentru o relationare mai facila in mediul online. Doar cu ajutorul unor reguli inainte stabilite si cu ajutorul unor recomandari, vei invata cum sa-i determini pe altii sa-si doreasca sa-ti devina prieteni. Agata si tu pe aceasta comunitate, fete frumoase din Giurgiu si scoate-le la un cico sau chiar la un Pub unde sa va cunoasteti mai bine.

Despre Giurgiu – Giurgiu  este situat la 60 km sud de capitala, pe malul stang al Dunarii. Este resedinta judetului cu acelasi nume si unul dintre cele mai importante orase portuare din Romania. Nu multi dintre voi stiu ca intre Giurgiu si orasul Ruse se afla singurul pod peste Dunare dintre Romania si Bulgaria, construit in anul 1954 a fost denumit simbolic Podul Prieteniei. Acest pod are doua nivele, unul pentru transportul feroviar si celalat pentru transportul rutier, facand legatura intre tarile din Peninsula Balcanica, Europa Centrala si Orientul Mijlociu.

Giurgiu detuine cateva recorduri, cum ar fi:

  • prima cale ferata din Romania, care a fost data in functiune in 1869 si era pe ruta Giurgiu-Bucuresti.
  • prima linie telegrafica,
  • primul feribot
  • primul vas comercial sub drapel romanesc.

Inainte de a intra pe chat vom incerca sa-ti dam cateva sfaturi pentru siguranta:

– in mediul online, multi oameni nu sunt cine se recomanda a fi si de aceea, dezvaluirea unor informatii personale poate fi riscanta.

– incearca sa-ti imaginezi cum arata persoana cu care vorbesti, dupa ceea ce spune. Daca pare ciudat, blocheaza persoana sau intrerupe comunicarea intr-un fel sau altul.

– este ok sa ai incredere in prietenii din mediul online insa fa-o fara sa te pui in pericol. Alege-ti cu grija prietenii.

– nu te duce sa te intalnesti in viata reala cu absolut oricine din mediul online. Daca totusi vrei sa o faci, stabileste un loc de intalnire public si ia cu tine un prieten.

– daca o alta persoana te insulta sau te hartuieste online, salveza conversatia sau copiaza tot textul conversatiei si vezi daca poti raporta acest lucru cuiva dintre operatorii online.

– pastreaza intotdeauna un mod politicos si decent de a te adresa celorlalti, purtandu-te asa cum ai vrea sa se poarte si altii cu tine. Vei atrage cu siguranta prieteni noi.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *