Intalneste fete din Focsani

Intalneste fete din Focsani, chat fete din Focsani, fete din Focsani, chat romanesc cu fete din Focsani, fete frumoase din Focsani, chat fete Focsani,

Intalneste fete din Focsani, chat fete din Focsani

Intra si tu pe cea mai mare comunitate chat romanesc cu fete din Focsani. Agata fete frumoase din Focsani si scoate-le la un cico. Intalneste fete din Focsani.

Cu totii stim ca este mult mai usor sa-ti faci prieteni in mediul online decat in viata reala. Cu siguranta atunci cand vezi o persoana interesanta pe strada, nu poti sa te duci la ea pur si simplu si sa-i ceri prietenia: „vrei sa fim prieteni?” Daca ai face asa in cel mai bun caz, ai parea un/o ciudat/a. Totul se schimba pe o retea de socializare sau un canal de chat romanesc unde esti inregistrat, daca primesti un mesaj care te anunta ca un anume fetisoara/baietas cu nick „Sufletel” ti-a trimis o cerere de prietenie.

Totusi, atat prietenia pe retele de socializare sau canalele de chat romanesc cu fete din Focsani este bine sa fie guvernata de anumite reguli, atat pentru siguranta ta cat si pentru o relationare mai facila in mediul online. Doar cu ajutorul unor reguli inainte stabilite si cu ajutorul unor recomandari, vei invata cum sa-i determini pe altii sa-si doreasca sa-ti devina prieteni. Agata si tu pe aceasta comunitate, fete frumoase din Focsani si scoate-le la un cico sau chiar la un Pub unde sa va cunoasteti mai bine.

Despre Focsani Focsani a fost supranumit in mai multe descrieri ca fiind “Orasul de pe Milcov“, raul pe care voievodul Stefan cel Mare a stabilit hotarul dintre Moldova si Tara Româneasca în anul 1482, localitatea a intrat în constiinta oamenilor drept “orasul Unirii”. Pentru cei care nu stiu, toponomia orasului Focsani se trage de la numele familiei Focsa “moldoveni buni si drepti din vremea lui Stefan cel Mare”.

Printre punctele turistice din Focsani, se afla si Mausoleul Eroilor, al cărui cerere pentru construire datează din 1926, când Societatea „Mormintele Eroilor” a solicitat sprijin material pentru ridicarea unui mausoleu, care să adăpostească osemintele unor eroi români. Aceştia au murit în Războiul Întregirii Neamului, fiind înmormântaţi în cimitirele din Focşani şi din împrejurimi.

Inainte de a intra pe chat vom incerca sa-ti dam cateva sfaturi pentru siguranta:

– in mediul online, multi oameni nu sunt cine se recomanda a fi si de aceea, dezvaluirea unor informatii personale poate fi riscanta.

– incearca sa-ti imaginezi cum arata persoana cu care vorbesti, dupa ceea ce spune. Daca pare ciudat, blocheaza persoana sau intrerupe comunicarea intr-un fel sau altul.

– este ok sa ai incredere in prietenii din mediul online insa fa-o fara sa te pui in pericol. Alege-ti cu grija prietenii.

– nu te duce sa te intalnesti in viata reala cu absolut oricine din mediul online. Daca totusi vrei sa o faci, stabileste un loc de intalnire public si ia cu tine un prieten.

– daca o alta persoana te insulta sau te hartuieste online, salveza conversatia sau copiaza tot textul conversatiei si vezi daca poti raporta acest lucru cuiva dintre operatorii online.

– pastreaza intotdeauna un mod politicos si decent de a te adresa celorlalti, purtandu-te asa cum ai vrea sa se poarte si altii cu tine. Vei atrage cu siguranta prieteni noi.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *