Intalneste fete din Fetesti

Intalneste fete din Fetesti, chat fete din Fetesti, fete din Fetesti, chat romanesc cu fete din Fetesti, fete frumoase din Fetesti, chat fete Fetesti,

Intalneste fete din Fetesti, chat fete din Fetesti

Intra si tu pe cea mai mare comunitate chat romanesc cu fete din Fetesti. Agata fete frumoase din Fetesti si scoate-le la un film. Intalneste fete din Fetesti.

Cea mai mare comunitate de chat romanesc cu web si microfon. Aici poti sa-ti maresti cercul de cunostinte intalnind fete, femei, baieti si barbati din Fetesti. Agata si tu pe aceasta comunitate, fete frumoase din Fetesti si scoate-le la un cico sau chiar la un Pub unde sa va cunoasteti mai bine.

Despre Fetesti – Fetești este un municipiu din județul Ialomița, face parte din regiunea Munteniei si are o populație aproximativa de 30.ooo locuitori. În afara localității urbane principale, de reședință, municipiul mai cuprinde și satele Buliga, Fetești-Gară (cea mai mare localitate componentă) și Vlașca.

Inainte de a intra pe chat vom incerca sa-ti dam cateva sfaturi pentru siguranta:

– in mediul online, multi oameni nu sunt cine se recomanda a fi si de aceea, dezvaluirea unor informatii personale poate fi riscanta.

– incearca sa-ti imaginezi cum arata persoana cu care vorbesti, dupa ceea ce spune. Daca pare ciudat, blocheaza persoana sau intrerupe comunicarea intr-un fel sau altul.

– este ok sa ai incredere in prietenii din mediul online insa fa-o fara sa te pui in pericol. Alege-ti cu grija prietenii.

– nu te duce sa te intalnesti in viata reala cu absolut oricine din mediul online. Daca totusi vrei sa o faci, stabileste un loc de intalnire public si ia cu tine un prieten.

– daca o alta persoana te insulta sau te hartuieste online, salveza conversatia sau copiaza tot textul conversatiei si vezi daca poti raporta acest lucru cuiva dintre operatorii online.

– pastreaza intotdeauna un mod politicos si decent de a te adresa celorlalti, purtandu-te asa cum ai vrea sa se poarte si altii cu tine. Vei atrage cu siguranta prieteni noi.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *