Intalneste fete din Falticeni

Intalneste fete din Falticeni, chat fete din Falticeni, fete din Falticeni, chat romanesc cu fete din Falticeni, fete frumoase din Falticeni, chat fete Falticeni,

Intalneste fete din Falticeni, chat fete din Falticeni

Intra si tu pe cea mai mare comunitate chat romanesc cu fete din Falticeni. Agata fete frumoase din Falticeni si scoate-le la un film. Intalneste fete din Falticeni.

Despre Falticeni – Fălticeni este un municipiu din județul Suceava, situat în nord-estul Moldovei. avand aproximativ 24.000 de locuitori. Falticeni a fost declarat municipiu în anul 1995, fiind al doilea centru urban ca mărime al județului. Înainte de reforma administrativă din anul 1950 a fost reședința fostului județ Baia. Fălticeni se remarcă prin numărul ridicat de oameni de cultură și oameni de știință români care s-au născut, au locuit, au studiat ori au creat în acest oraș.

Falticeni este al treilea oraș din țara ca număr de scriitori autohtoni, după aceleași importante centre culturale București și Iași. Raportat, însă, la numărul de locuitori, Fălticeni se situează pe primul loc în România.

Inainte de a intra pe chat vom incerca sa-ti dam cateva sfaturi pentru siguranta:

– in mediul online, multi oameni nu sunt cine se recomanda a fi si de aceea, dezvaluirea unor informatii personale poate fi riscanta.

– incearca sa-ti imaginezi cum arata persoana cu care vorbesti, dupa ceea ce spune. Daca pare ciudat, blocheaza persoana sau intrerupe comunicarea intr-un fel sau altul.

– este ok sa ai incredere in prietenii din mediul online insa fa-o fara sa te pui in pericol. Alege-ti cu grija prietenii.

– nu te duce sa te intalnesti in viata reala cu absolut oricine din mediul online. Daca totusi vrei sa o faci, stabileste un loc de intalnire public si ia cu tine un prieten.

– daca o alta persoana te insulta sau te hartuieste online, salveza conversatia sau copiaza tot textul conversatiei si vezi daca poti raporta acest lucru cuiva dintre operatorii online.

– pastreaza intotdeauna un mod politicos si decent de a te adresa celorlalti, purtandu-te asa cum ai vrea sa se poarte si altii cu tine. Vei atrage cu siguranta prieteni noi.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *