Intalneste fete din Codlea

Intalneste fete din Codlea, chat fete din Codlea, fete din Codlea, chat romanesc cu fete din Codlea, fete frumoase din Codlea, chat fete Codlea,

Intalneste fete din Codlea, chat fete din Codlea

Intra si tu pe cea mai mare comunitate chat romanesc cu fete din Codlea. Agata fete frumoase din Codlea si scoate-le la un film. Intalneste fete din Codlea.

Despre Codlea – Codlea este un municipiu din județul Brașov, Transilvania si are o populație de aproximativ 24.000 de locuitori. Se presupune că așezarea Codlea a fost fondată de coloniști germani în perioada în care Ordinul Teutonilor mai activa în Țara Bârsei. Localitatea a fost concepută ca sat cu o singura stradă, al cărui centru era reprezentat de o piață cu o biserică. Într-un document, emis la 19 noiembrie 1377, localitatea este menționată pentru prima dată ca „Cidinis”.

Inainte de a intra pe chat vom incerca sa-ti dam cateva sfaturi pentru siguranta:

– in mediul online, multi oameni nu sunt cine se recomanda a fi si de aceea, dezvaluirea unor informatii personale poate fi riscanta.

– incearca sa-ti imaginezi cum arata persoana cu care vorbesti, dupa ceea ce spune. Daca pare ciudat, blocheaza persoana sau intrerupe comunicarea intr-un fel sau altul.

– este ok sa ai incredere in prietenii din mediul online insa fa-o fara sa te pui in pericol. Alege-ti cu grija prietenii.

– nu te duce sa te intalnesti in viata reala cu absolut oricine din mediul online. Daca totusi vrei sa o faci, stabileste un loc de intalnire public si ia cu tine un prieten.

– daca o alta persoana te insulta sau te hartuieste online, salveza conversatia sau copiaza tot textul conversatiei si vezi daca poti raporta acest lucru cuiva dintre operatorii online.

– pastreaza intotdeauna un mod politicos si decent de a te adresa celorlalti, purtandu-te asa cum ai vrea sa se poarte si altii cu tine. Vei atrage cu siguranta prieteni noi.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *