Intalneste fete din Carei

Intalneste fete din Carei, chat fete din Carei, fete din Carei, chat romanesc cu fete din Carei, fete frumoase din Carei, chat fete Carei,

Intalneste fete din Carei, chat fete din Carei

Intra si tu pe cea mai mare comunitate chat romanesc cu fete din Carei. Agata fete frumoase din Carei si scoate-le la un film. Intalneste fete din Carei.

Despre Carei – Carei, mai demult Careii Mari, este un municipiu în județul Satu Mare, România. În anul 2011 avea 21.112 locuitori.[2] Are în componența sa și satul Ianculești. Careiul este înfrățit cu orașul Orosháza din Ungaria.

Toata lumea stie ca este mult mai usor sa-ti faci prieteni in mediul online decat in viata reala. Daca te-ai duce direct la o persoana sa-i spui ca o/il placi si ii ceri prietenia, cu siguranta acea persoana se va gandi ca ai unele lipsuri si cu siguranta va sta departe de tine. In schimb, in mediul online, este cu totul altceva cand vine Zambilici si-ti cere prietenia.

Inainte de a intra pe chat vom incerca sa-ti dam cateva sfaturi pentru siguranta:

– in mediul online, multi oameni nu sunt cine se recomanda a fi si de aceea, dezvaluirea unor informatii personale poate fi riscanta.

– incearca sa-ti imaginezi cum arata persoana cu care vorbesti, dupa ceea ce spune. Daca pare ciudat, blocheaza persoana sau intrerupe comunicarea intr-un fel sau altul.

– este ok sa ai incredere in prietenii din mediul online insa fa-o fara sa te pui in pericol. Alege-ti cu grija prietenii.

– nu te duce sa te intalnesti in viata reala cu absolut oricine din mediul online. Daca totusi vrei sa o faci, stabileste un loc de intalnire public si ia cu tine un prieten.

– daca o alta persoana te insulta sau te hartuieste online, salveza conversatia sau copiaza tot textul conversatiei si vezi daca poti raporta acest lucru cuiva dintre operatorii online.

– pastreaza intotdeauna un mod politicos si decent de a te adresa celorlalti, purtandu-te asa cum ai vrea sa se poarte si altii cu tine. Vei atrage cu siguranta prieteni noi.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *