Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat Online Romanesc

Welkome to Chat Romania IRC, Chat Online Romanesc, Chat cu Web,

Bine ai venit pe cea mai mare comunitate de Chat Online Romanesc cu Webcam si Microfon. RomaniaIRC este o retea internationala de chat pe care romanii din intreaga lume se pot intalni la o mica discutie online, in scris, voce si/sau cu ajutorul webcam-ului.

IRC este un acronim pentru Internet Relay Chat (română comunicare instantanee prin Internet), un serviciu de transmitere a mesajelor în timp real (chat).

Pentru a comunica cu alti utilizatori IRC, este nevoie de un client IRC pentru conectarea la server IRC. O dată ce conexiunea a reusit, se poate alege unul sau mai multe canale de discutii. Acestea sunt zone care grupează utilizatori cu interese si subiecte de discutie comune. Aici ne-am gandit sa venim in sprijinul vostru si sa punem la dispozitie un mIRC setat deja de noi la sectiunea Download.

Canalele sunt moderate de către operatori, care veghează la buna desfasurare a discutiilor. De exemplu, ei pot interzice accesul unui utilizator care are un limbaj neadecvat sau care face reclamă altui canal/site/radio.

Chat – Despre Chat Termenul chat (la origine un cuvânt englezesc însemnând „sporovăială”, „taifas”, „discutie”; desemnează un dialog sau schimb de replici (text) scrise si transmise instantaneu între două sau mai multe persoane, prin intermediul unui canal electronic de transmitere a informatiei, de obicei în Internet.

Mibbit Pentru a intra pe chat in afara de mIRC mai exista si alte modalitati. Una dintre aceste modalitati este chat-ul Mibbit. Mibbit este un client oferit de Mibbit.com care permite conexiunea la IRC si utilizatorilor de tablet, smatphone sau iphone. Chat cu applet Mibbit este des folosit pentru capacitatile sale dar in primul deoarece utilizatorul nu trebuie sa instaleze nimic in propriul calculator. Intra cu Mibbit

Java O alta posibilitate de a intra pe chat este prin folosirea unui applet Java. Java Chat PJIRC – este o aplicatie web care se poate conecta la IRC care este scris in JAVA. Orice browser web care acceptă Java Runtime Environment, sau o alternativă Java interpret, se poate folosi de acest applet. Desi trebuie sa avem instalata platforma JAVA ramane una dintre cele mai stabile forme de Chat Online folosite de cele mai mari retele de IRC. Intra cu Java

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *