Google ne pregateste o surpriza, se numeste Babble

Google ne pregateste o surpriza, se numeste Babble, Google va lansa Babble, Google, Babble,

Google ne pregateste o surpriza, se numeste Babble | Google va lansa Babble

 

Zvonurile umbla cum ca cei de la Google vor sa dezvolte o noua aplicatie numita Babble. Acest sistem de chat unic ar lua toate functiile Google Talk, Google+ Hangouts, voce i Messenger, pentru a le combina pe toate intr-o aplicatie unica, schimband viitorul mesageriei instant. Recent zvonurile spuneau si ca aceasta companie doreste sa cumpere serviciul de mesagerie instant Whatsapp pentru 1 miliard de dolari, zvonuri ce au fost ulterior dezmintite.

Momentan toate serviciile si aplicatiile Google pot fi accesate cu ajutorul adresei Gmail. Cu toate astea nu sunt tocmai unificate, legatura nefiind atat de solida. In cazul in care Google a creat intr-adevar un singur serviciu de chat pentru toate mediile, oricine ar fi capabil sa lucreze cu el la fel de usor cum o fac cu Gmail. Momentan nu se cunosc prea multe detalii, nici daca s-a inceput crearea unei aplicatii sau dispozitiv, cu sau fara camere pentru mesagerie online si chat web.

Se zvoneste ca aceasta noua aplicatie, Babble, va fi disponibile pentru majoritatea (daca nu toate) telefoanelor, smartphone-uri si va functiona de asemenea in toate browserele. Apple deja au aplicatii bine conectate ce face usoara conversatia de pe diferite platforme, cum ar fi intre dispozitive mobile si desktop(Macintosh). Chiar si Whatssapp este foarte util pentru mesageria intre diferite platforme: Android si iOS de exemplu. Deci, ce ii retine pe cei de la Google?

Poate ca nimic! Daca Google Babble nu exista inca, poate ne putem astepta la o prezentare in celebra conferinta la Google I / O. Putem spune cu siguranta ca daca isi pun in minte un proiect, cu siguranta sunt capabili sa il dezvolte. Poate vom vedea acest serviciu inclus si in noul gadget Glass de la Google.

Pentru inceput se asteapta lansarea unei aplicatii Android in magazinul oficial Google Play, fostul Market. De la aceasta aplicatie se asteapta sa aiba caracteristici ce vor impinge utilizatorii aplicatiilor Whatsapp si Viber, de exemplu, sa faca tranzitia la Babble.

Ce crezi despre faptul ca Google va lansa Babble?

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *