Flirtul online

Flirtul online

Iata un ghid despre flirtul online pentru fete si femei din care pot invata si baietii sau barbatii. Vorbim despre relatii, prietenii, intalniri online si altele …

Se stie ca ascunsi in spatele unui monitor toti suntem perfecti. In realitate, lucrurile nu sunt nici pe departe asa de roz precum apar, sa zicem, in profilul de pe site-ul de matrimoniale al carliontatului pe care ai pus tu ochii. Ca sa nu cazi in capcanele intinse de mesterii flirtului online, iata cateva specimene de barbati pe care ar trebui sa-i ocolesti. Doar nu vrei sa fii dezamagita!

            Cauta doar distractie. Asta pentru ca e implicat intr-o relatie cat se poate de serioasa, probabil invitatiile la nunta au si fost distribuite, iar el cauta o ultima distractie, asa, ca de adio.

Casatorit si implicat intr-o relatie serioasa. Atunci de ce si-a facut profil pe un astfel de site? Si, mai ales, de ce iti asalteaza cutia postala cu mesaje indecente? Cu siguranta e un pierde-vara de care ai face bine sa fugi cat vezi cu ochii!

Are un nick-name stupid. Nu are rost sa-ti pierzi vremea comversandu-te online cu un barbat care se prezinta drept Visul_Ud, Boss-ul Number 1, Manelistul_sef, Regele etc.

Pseudonimul spune cam tot despre persoana in cauza, ce preocupari are, ce il interseaza si ce fel de femeie isi doreste. De asemenea, fii atenta si cu barbatii hipersensibili care se prezinta drept Singur_si_trist sau Disperatul, ar putea fi vorba despre vreun ciudat sociopat si posibil periculos.

Nu stie limba romana. Sa recunoastem, competitia e mare pe site-uri de matrimoniale sau socializare, astfel incat fiecare dintre pretendentii la inima cuiva are in jur de cateva secunde sa faca impresie.

In aceste conditii, trebuie sa conceapa un text de auto-descriere foarte elaborat. Ei bine, daca acest text este plin de greseli gramaticale, este clar cu cine ai de-a face! Iar daca mai si mentioneaza ca a absolvit o facultate, treci la urmatorul!

             Bogat, inteligent, frumos si singur, isi cauta viitoare sotie pe Internet. Ei, pe asta cine o mai crede? Sa recunoastem, majoritatea barbatilor valabili sunt adjudecati, iar dintre cei singuri, aceia mai putin spectaculosi se vor inscrie pe un site de matrimoniale. Asadar, nu te astepta sa gasesti cine stie ce print.

 

Author: roz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *